reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Muszę jednak z mała do lekarza bo kaszel i katar mega ;/

Asik moje dzieci też czerwiec i sierpień :D

Fajne są takie urodziny w sali zabaw, jeśli dziecko ma znajome dzieci do zaproszenia :-)

reklama
Hejka:)

My już w domu:) weekend szybko minął, P. miał humorki u teściów ale nie było zle:p Dostaliśmy dwa wory jabłek, nie mam pojęcia co ja z tym zrobię.. :p Pewnie przez jakiś czas będą u nas racuchy z jabłkami albo ryż zapiekany z jabłkami:-D dżemy tez porobię bo teściowa mówiła że dobre wychodzą

cayoka my roczek synka robiliśmy w domu, duzo osób było w tym ośmioro dzieci ale wszystko się udało:) Teściowa wzięła na siebie tort i ciasta a my z mamą resztę i daliśmy radę:) chrzciny tak samo w domu były
maciejka zdrówka dla córy!
wampi ja tez miałam problem z łożyskiem;/ było podejrzenie urodzenia niekompletnego łożyska dlatego miałam wyłyżeczkowane, nic nie bolało zresztą miałam już synka i nawet nie wiem kiedy skończyli

Co do porodu to sama akcja trwała 30 min, gorzej z bólami bo miałam krzyżowe;/ do szpitala trafiłam 1 stycznia o 7.30 bo wody mi odeszły ale bóli brak, zaczęło się dopiero ok 20, dostałam cos na uspokojenie i położna mówiła żebym starała się zasnąć to rano będę miała więcej sił ale gdzie tam nic nie pomogło, bóle były rozwarcie niewielkie, dostałam kroplówkę i ruszyło:) Synek urodził się o 2.30 w nocy:-)

Miłego dnia:)

MACIEJKA my akurat mamy znajome dzieci ;) razem z Nika bedzie ich szostka, same Polaczki. Tyle ze nie rodzina..
HAPPY mam nadzieje ze i nam sie uda :) dzis idziemy do szefa na kawke i dac im pare rzeczy z Pl, to bede rozmawiac z szefowa czy by nam zarezerwowala sale.
MADZIALENA ale bym zjadla racuchow.. moze dzis zrobie ;)

Nika spi, fajnie cieplutko u nas ;)

happymum pomysł z dmuchanym zamkiem na urodziny jest super:) Moja siostra miała w planach w tamtym roku córce zamówić ale właśnie pogoda nie dopisała;/

U nas ciepło, w końcu:) synek na krótki rękaw biega, za chwile znów idziemy na dwór:)

reklama
ASIK zdrowka dla was :tak:
HAPPY u nas ladna pogoda ;) ladna ale w sloncu gorav a jak zajdzie to zimnica. Tak ze nie wiadomo jak sie ubrac. Np wczoraj Nika w dlugich dresach i krotkim rekawie a inna dziewczynka w kombinezonie zimowym :banghead:

Do góry