Moj dzis znowu na druga zmiane zostal..
Niedawno zjadlam obiad w sumie bo Maja miala zupe jeszcze wiec zjadla wczesniej a mi jakos tak jesc sie nie chcialo
U nas pochmurno, ale cieplo. po poludniu wypralam malej posciel plus kolderke i podusie i juz suche jest.
Bylysmy na spacerze i tak jakos dzien znowu polecial.
Mala sie wlasnie kapie i pisze sobie kredkami do wody
Jutro wybieram sie na carboot, mam nadziejeze pogoda dopisze bo cos ostAtnio szczescia nie mam do.pogody.
Mama w piatek juz bedzie to chociaz przez tydz zajecie bede miala, a pozniej pojedzie i znowu szara codziennosc.
Wyslalam zgloszenie na sortowanie listow na okres swiateczny bo beda duzo.ludzi potrzebowsc ale narazie cisza, zobaczyny niens palam sie zbytnio

Jakos praca na 2-3 msc zawsze to pare groszy by wpadlo. Zglosilam sie na druga zmiane. Jak sie uda to jakiejs niani bedziemy szukac na 2-3 godz dziennie do powrotu T z pracy
Zimy nie ma a mi snieg z glowy sie sypie

Taki mam lupiez, ze matko az leb mnie swedzi, czekam bo T mi szampon kupil, a we wtorek chyba ide opitolic do ramion kudly bo wypadaja garsciami i wszedzie leza, a nie nawidze tego a takie wyszuszone sa mimo ze suszarki i prostownice uzywam raz na jakis wielki czas!