reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Happy- w kazdym funciaku dostaniesz na dziale dla maluchow ;)

Bylam na carboodzie. Bez szalu dzis bylo :D

Mala taka padnieta bo wstala o 6 ze jak wrocilysny chwile pobawila sie i padla na podlodze.. A ja tak sie spieszylam zeby obiad jeszcze zjadla bo wiedzialam ze zasnie.
Ja wlasnie zjadlam i ide sobie big kawke walne.

Tak mnie plecy bola, masakra

reklama
magda fajny pomysł z tymi kredkami do kapieli:) U nas synek bez problemu idzie do kąpać, gorzej z wyjściem z wanny czasem z płaczem go wyciągam bo chce jeszcze;/ jak był mały to miał taką kaczuszkę z przyssawkami do wanny i można tam wlewać wodę i takie pierdułki się kręciły :p

A my byliśmy na spacerze, mały zjadł troche jabłecznika i pojechali z D. na grzyby na godzinę, także mam trochę spokoju:) Oczywiście dalej focha ma, pytał się czy jade z nimi to powiedziałam że jak nadal mam znosić jego humory to nie, dziękuję:-)

Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze. Nawet nie wiem kiedy zleciał mi calutki tydzień, co chwile do miasta jeździłam z O. po lekarzach (laryngolog, logopeda, okulista). Jutro jedziemy po okulary, w środę z kolei spotkanie z księdzem w sprawie komunii...nie wyrabiam...

pozdrawiam i życzę zdrówka potrzebującym

Dzień dobry
Dziś mój syn poszedł do szkoły z kolega i jego mama! jestem taka dumna z niego :D tym bardziej że szedł pol osiedla sam aż do bloku kolegi :D widziałam go cały czas w oknie. Machaliśmy sobie :) nie musiałam wyciągać małej na zimno od rana. Cieszy mnie to. Ja natomiast będę chłopców odbierać. Taki podział. Trzeba sobie pomagać :)

Co do kąpieli to moje dzieci lubią. Synek jak był noworodkiem to trochę płakał ale potem było tuż ok. Dziś trudno go do wanny wagonić. Natomiast potem ciężko go z wanny wygonić hehe
Córka od początku kocha wodę :D
Mamy taka zabawkę. Szał robi
Tomy Ośmiorniczki 2756 - Ceneo.pl

Hej.

Oskar dziś zostal w domu. Kaszle nadal. Co prawda tylko jak sie zbiega i rano, no ale w szkole on nie siedzi caly dzien na krzesle tylko lata jak wystrzelony z procy.

bylam u O wychowawczyni. zglosilam akcje z wtorku i czwartku.Ma wyjasnic.. postraszyc tamtych chlopaków.. bo jak ja otworze gebe to tamte dzieci sikac zaczną pod siebie.

kolezanka ma zaraz do mnie przyjechac. I musze warzywa powyrywac z ogrodu puki pogoda ladna.

Hejka:)

U nas znów slonecznie:) Na dzisiaj zadnych planów nie mamy, pomidorowa już się robi i pozniej pewnie pójdziemy na dwór:) Teściowie mięli wczoraj przyjechać ale nie przyjechali, i dobrze bo nawet nie miałam humoru na przyjmowanie żadnych gości :p

maciejka
no widzisz jakiego masz dzielnego synka:)

miłego dnia:)

młody 15 minut wył bez powodu:baffled: teraz bawi się koparką

Maciejka dzielny synuś :) no i fajny podział na obowiązki

Renata zdrówka dla O.

Madzialena nie miałaś ochoty na przyjmowanie gości czy teściów???:-p

Hej.

U nas deszcz;//
Wczoraj sobie przemeblowanie zrobilismy, dzis wysprzatalam wszystko. Wlasnie zupa sie gotuje i trzeba siedziec bo pada ;/ ehhh

Mala dzis nieznosnA jest.. Rzuca sie na ziemie, wali glowa w podloge jak jej cos nie pasi, jak nie zwracam uwagi to ja to jeszcze bardziej wkurza :D wymuszaczka mala.

Renata- zdrowka ;)
Madzialena- w tym tyg tez jezdzisz rozwozic?

reklama
A ja mam pytanie i może któraś z przyszłych mam miała podobnie jak ja... W ciąży byłam 4 lata temu więc wybaczcie ale niestety nie pamiętam za nic co jak i dlaczego...

Wiem że można iść na BETĘ ale gdy sie pracuje w takich godzinach jak ja to niestety z tym jest problem.
A mianowicie. @ powinnam dostać 18.09 (ostatnią miałam 19.08). No i do tej pory nic. Niby nic sie takiego nie dzieje ale co zauważyłam. Nie chce mi sie kompletnie nic jeść. Mleczna wydzielina, wzdęcia i do tego mam takie dziwne wczesniej nie spotykane skurcze w podbrzuszu i mi się odbija..
. Nigdy nie spoźniał mi się okres. Chyba że byłam w ciąży z Młodym ;) Na razie robiłam testy. Jeden był z bardzo niewyraźną kreską wręcz ledwo widoczną. Dzisiaj zrobiłam kolejny i nic... Chociaż myślałam że na tym etapie to coś by wyszło jednak...
Niby mam wizytę na 8ego uwstawioną ale pojde moze jutro bo mam wolne i zapytam sie czy mnie ktoś przyjmie..
Też się martwię bo to zaskoczenie by było wielkie. Nie chciałam mieć na razie drugiego dziecka ale jak się o tym mysli to pozniej tak wchodzi w głowę że jednak może jest się w ciąży. I powiem szczerze że chyba zawiodłabym się gdyby się okazało że to nie to a opóźnienie najzwyklejsze...

Do góry