Heja..
U nas dziś znowu cieplo. chociaz w nocy chyba przymrozek byl, bo samochod trza bylo skrobac.
dziewczyny.. zachylic komus roweryk to jeszcze nic.. u ns potrafią w szkole uzywane trampki ukrasc. i to tym najmlodszym.. czaicie?? Takie znoszone, czesto podarte
Bylam dziś w szkole. u F wychowawczyni. kolega z klasy F tak go uderzyl w twarz ze mu ząb sie rusza. Ze ulubieniec pani eFa uderzyl. No cisnienie mi skoczylo bo ten chlopak od zawsze to kopnie, to szturchnie. to popchnie Filipa. a ze duzy jest to i sily wiecej ma.Ja dla F zabronilam oddawac bo on od razu dusi, lub za wlosy lapie i o podloge głową ( czyjąś ). No ale bez przesady, ze on bronic sie nie bedzie a za to z wybitymi zebami bedzie chodził.
Dziś w ramach fitnes podworkowego rozwalam betonowe slupy

moze ktoras chętna do pomocy?? super napiecie mozna rozladowac.
a co do buntu... przechodzilam i przechodze.

moja matka twierdzi ze w przypadku moich dzieci to nie bunt zaden tylko dzieci charakter po mnie odziedziczyli

Ludzi tez sie gapili na mnie jak na wyrodną bladz co dziecko maltretuje, a dzieciak darl sie jak opetany bo coś chcial. jak ktos komentowal to z usmiechem na twarzy prosilam zeby spier....ł

lub slalam pozdrowienia srodkowym palcem

Obowiązkowo usmiech na twarzy