Hejka. My dzis na obiad gulasz z ziemniaczkami. Nie mialam na nic innego ambicji. Dziewczyny przepis na cos takiego "innego"? Bo po necie to mi sie szukac nie chce ;p
Co do ksiazek ja nie czytam prawie wogole. No ostatnio jedynie to prawko przerabiam, ale jestem na 100 stronie od lipca.. Ksiazka ma cos ok 400..
Moja Misia lezy pod kocykiem i oglada Dore. U nas cale.... UWAGA UWAGA... 4 stopnie

Ale bylysmy dwie godziny na spacerze, oczywiscie na moscie 20 minut stania bo ona pendzia chce zobaczyc.. Przejechaly akurat 3, jeden za drugim a ta scieszona i "papa pendzie!! Domu ide!!" czyli "pa pendeltag, do domu ide!!" hahaha
MADZIALENA 450zl za wynajem???!!! Nie zastanawiaj sie!! W krk to nawet za kawalerke koszt 1000 a nawet 1500zl + oplaty! Ja bym sie wyniosla na twoim miejscu. Samo roznoszenie gazetek i juz prawie na czynsz macie. A wiesz ile spokoju? My sie z A. to wogole nie klocimy (tfu, tfu), no i wkoncu mam czysto!
SANDRA pociesze cie.. Moja Nikola do tej pory poplakuje przez sen, i to raz "muniu" raz "piciu" oczywiscie wszystko z zamknietymi oczami...