Maciejkaa
Fanka BB :)
Maciejkaa no właśnie się boję zaryzykować drugiej ciąży. Zresztą mój M nie chce nawet o tym słyszeć.
Mój kuzyn ma w planach za rok ślub więc sądzę że ciuszki po młodym jemu przekaże.
Rozumiem
A co na ten teraz mowi lekarz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maciejkaa no właśnie się boję zaryzykować drugiej ciąży. Zresztą mój M nie chce nawet o tym słyszeć.
Mój kuzyn ma w planach za rok ślub więc sądzę że ciuszki po młodym jemu przekaże.
lekarz chciał przy porodzie podwiązać mi jajowód (rodziłam na Tysiącleciu w Częstochowie), a mój ginekolog stwierdził, że serce może nie wytrzymać zresztą jak w pomieszczeniu jest duszno lub się zdenerwuje to serce mnie kuje więc nie chce ryzykować.Rozumiem
A co na ten teraz mowi lekarz?
w ogóle nawet cc jest zagrożeniem bo muszą podać narkozę a ona wywołała u mnie zapaść.Ale nawet przy cc? Bo mówisz o naturalnym teraz tak,?