reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MILI jaka narkoze przy cc? Narkoza jest juz musem, a nie jedynym wyjsciem.. Ja mialam znieczulenie podpajęczynówkowe, nie czulam nic od cyckow w dol.
MACIEJKA a ty jak tam ? Chyba negatywnie bo nic nie mowisz :p
HAPPY co jest ? Mow nam tu wszystko!!

Hejo :D

Moje dziecko juz spi ... :o poszlysmy na spacer dlyzszy wziela swoj wozek przyszlysmy xjadla i 5srk i dziecka nie ma nawet nie zdazylam jej ani przebrac tym bardzirj umyc ...

Jak cc jest planowana to jest konsultacja z anestezjologiem ja rowniez mialam znieczulenie

Ostatnio jakos lebiwa sie zrobilam zamist isc kupic do sklepu to zrobilam zakupy Zu przez neta yhhm tak myslalam nad prezebtem to sa te zabawaki z FP co 'rosna z dziecmi' i moze ta ciufcie Zu kupie pod choinke

Mi sie @ powinna juz konczyc a nadal jej nie ma :D nie lubie jak mi sie spoznia bo latam do wc jak glupia :D

OLCIA ona juz na noc spi???? Moja mloda mi tez kiedys o 17 unsela i spala do rana ale to raz :p jakies powody spozniania? :d mi tez jak sie spoznia to bede latam co 5 sek do lazienki..
MACIEJKA akurat jak ty nie wiedzialas na czyms stoisz musiala sie menda spoznic :p

Paulina mam nadzieje ze tak juz na noc :D mysle ze nie chociaz od porodu mam regularny ale tak kazdy nawija na watku i w rodzinie o ciazach ze chyba sie zestresiwalam dlatego :D

reklama
Dziewczyny - Przepraszam alr nie potrafię się wyzalic bo nie potrafię ująć tego w słowa, w głowie wszystko mi sie miesza i tyle ale nie martwcie się czytam was na bieżąco ;)
Daria-witaj i popieram :) mlode mamy sa fajne ake oczywiście wszystko zalezy od tego czy kobieta czuje sie gotowa
Renata-zdrówka!
Maciejka - dobrze ze @ przyszła
Paulina- trzymać kciuki żeby nie przyszła?

Z dobrych informacji Dennis ma odstawione sterydy na astmę:)

Ostatnia edycja:
Do góry