reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-)
Happy to super co do tych leków:-)
Nie jestem w stanie nadrobić tygodnia nieobecności. Cos czytałam ze jak niektore z was widzą dzidzie to chcą kolejne dziecko. Mam to samo... Jakos tęskni mi sie za brzuszkiem i takim malenstwem - chociaz moja Kornelia nie taka duzo bo w tym miesiącu kończy 9miesiecy. Ale poki nie bedzie dobrze nie ma drugiej dzidzi :p
Dzis mamy z K rocznicę. Idziemy na spacer bo nie stać nas na prezenty :-D miały byc srebrne obrączki ale : ubezpieczenie auta , koła do auta zimowe , rata, pampersy, mleko,chusteczki nawilżane, rodzicom na rachunki. O i to tak.
Tkwie od 2h u teściowej -.- akurat mloda musiala zasnac :-(

reklama
czytam a weny brak ... @ dziś juz nie zawita :eek: bede teraz ja siedzieć jak na szpilkach :-D:-D Natalia pospała do 18 i ciekawe o której pójdzie spać , ale grzeczna siedzi i bajki ogląda , a ja siedze i przeglądam co tu tym dziecia na mikołaja kupić ... ?? - normalnie na mikołaja mam obkupić UWAGA 9 dzieci :szok:

Olcia Milena trzymać kciuki żeby przyszła czy żeby nie przyszła? ;)

Paulina hehe no dokładnie! menda :p

Happy to super że odstawione ;)

Lucy dużo miłości :*
1415046613334.jpg

Załączniki

• 1415046613334.jpg
    1415046613334.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 41
Lucy dużo miłości i wytrwałości
Co do prezentów na Mikołaja to mniej więcej już mamy wybrane naszym dziecia a została jeszcze 5 czyli razem musze zakupić 7 prezentów. Wiec mam co robić ale musze jakoś dać radę
Nie było mnie ostatnio ponieważ przechodziłam kryzys sypalo mi się dosłownie wszystko.
Momentami zadaje sobie pytanie jak ja to ogarniam , brzuch mnie strasznie boli chyba z tych nerwów. No ale nic musze sobie poradzić. Na święto byliśmy u P byłam padnieta przez ten weekend było co robić. Ale 11 listopada jadę znów na cmentarz do dziadków i do siory
Miłego wieczorku☺☺☺☺

A dziękuje :-)
Jestem padnieta. Kornelia przez godzine dwadzieścia spala. Nie spala. Spala. Nie spala ... Masakra. Od 22 do teraz na zmianę nosiłam ją i kładłam. W koncu padła. Idą jej 4 zęby to chyba dlatego. 4 ma, 4 idą. Juz nie bedzie wampirkiem bo w koncu górne jedynki wychodzą prawie ze :-D i górne trójki sa napuchniete :-)

Miala byc miła noc przy filmie i potem tez miło :-D ale K zasnął na fotelu jak brałam prysznic.Myslalam ze zatuke.Ale orobil sie przy drzewie wiec mu daruje :-D

Hej

Macieja za mnie juz nie trzymac wlasnie wczoraj wieczorem dostalam :D

czy moglaby ktoras z Was podac mi link do zabawaki FP ciufci ktora rosnie z dzieckiem bo na moim tel nie moge cos znalesc :/

Hejka:)

Ja byłam zrobic wynik i jak przyszłam to synek już nie spał:) Właśnie wcinamy śniadanko:)

Co do @ to mnie brzuch powoli zaczyna boleć, ma pojawic sie w przyszłym tygodniu :p

happymum to super że Dennis nie musi juz brać sterydów:) Oby wszystkie wasze problemy jak najszybciej się rozwiązały!
lucyp duuużo miłości dla Was! E tam prezenty, ważne że w tym dniu mogliście być razem:)
milena ja tez mam sporo dzieciaków do obkupienia;/ razem z moim łobuzem wychodzi 7:-) Chociaż po jakims drobiazgu im kupię bo inaczej zbankrutuję:) W zeszłym roku każdy dostał po parze fajnych rękawiczek i slodycze:p

Co do prezentow na mikolaja i gwiazdke to ja mam tylko dwoch krolewiczow do obkupienia oprocz Nikoli ;-) na mikolaja pewnie nic im nie dam bo nas nie bedzie, po mikolaju starszy ma 8 grudnia urodziny mlodszy 20 grudnia a pozniej jeszcze gwiazdka ;p wiec to bedzie taki bardziej zbiorowy prezent.

Co do @@ to mi to obojetne :p chcialam jeszcze zrobic sobie tatuaz przed i isc gdzies na sylwestra ale jak nie wypali to trudno ;-).

OLCIA fajna na ciufcia :d
LUCYPP wazne ze byliscie razem. Nam ostatnio 5 lat wybilo, wiesz jak swietowalisny? A. usnal o 20 razem z N. a ja ogladalam filmy do 1.30 hahaha
MILENA troche ci sie ich uzbieralo :p

reklama
Madzialena moj S stwierdzil ze jakas tam drobna zabawka i slodycze ...a Natalii sanki jak snieg spadnie, ;)

Paulina mi z @ tez tak obojetnie :) nie planuje, ale bym nie plakala ... Czekam cierpliwie :p

Do góry