reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc porannie.

U nas tez pogoda ladna. Dawno takiego listopada nie bylo.

Ja prezenty na swieta to tylko swoim dzieciomi chrzesnicy. Gdybym miala wszystkim w rodzinie to bym finansowo nie wyrobila sie. Rodzicom i braciom tradycyjnie, jakies perfumy czy lizaki. aaaa no i kupie jakąs drobnostke dla chrzesnicy brata. 10 lat ma chlopak.. zeby sie nie czul ominiety. Tym bardziej ze on swojej chrzestnej nie zna praktycznie ( widzial ją 2 razy. na swoim chrzcie i komunii ). No i jakies slodycze dla kuzynki dzieci jesli pojdziemy na ciasto i kawe.
W listopadzie i tak sporo wydatków.Ja mam imieniny, Ł urodziny, potem chrzesnica urodziny i moja mama. Tesc mial 1-go.. ale ze jest w szpitalu 300 km od nas wiec nie bylo mowy ze odwiedzimy. Aaaaa i moi rodzice mają w piątek 30 rocznice slubu. jakiegoś habazia trzeba.. czy prezerwatywy?? musze podpytac co bardziej w ich gust :D

reklama
Hej
Milena ja się nie znam bo nigdy tabletek nie brałam :sorry2:
Renata haha :D moi w tym miesiącu też rocznicę mają, ale 38.

Ładny dziś dzień, a my musimy w domu siedzieć :/

MILENA ja dostalam normalnie po 30dniach, jak to bylo przed ciaza i tabsami. Teraz powinnam dostac 14.11 wiec jeszcze troche czasu ma :p

My mamy dzis wycieczke do wlascicielki.. Musze jej listy zaniesc. Napawam optymizmem, cale 5 stopni u nas.

Kwiecien u nas tez. Zazwyczaj wielkanoc.. no i snów mam z kwietnia.

niewiem co na obiad. moze makaron z jakims sosem ?? ale z jakim?? i czy mi sie chce makaron gotowac ?

U mnie cały rok taki jest bo dużą rodzinę mamy :D
Ale teraz grudzień masakra. Dzieci mają imieniny i moja mama na początku mies. Mikołaj. Święta. M chrzesniak ma ur. I malutka siostry będzie mieć chrzest w św a ja będę chrzestną AA !!! muszę zrobić napad na bank :O

Witam was panienki ;)
U nas pogoda napawa energia jest słonecznie choć chłodno ale nie wieje. U mnie listopad jest miesiącem urodzin. Ja mam za kilka dni:)
Dennis wstaje ostatnio między 9a10 wiec czuje sie wyspana:)
Problemów nadal sporo ale chyba jest nieco lepiej:)
Ja @nie wiem kiedy mam dostać bo ostatnio mam nieregularne

reklama
Hej.

Zimno idzie to sie wszystkie tula a pozniej na @ czekaja :D Haha ja zreszta nie lepsza :p do tego pominelam tabsa jak to zobaczylam ze jeden zostak to szokk, ale dostalam @w piatek i wczorsj sie skoczyla ;)

Co do prezentoa noo to my mamy tylko dla Majci, poniewaz nikt z rodziny T nie daje jej wiec czemu my mamy dawac dla ich dzieciakow? Wiadomo dla rodzicow cos drobnego i dla mojego rodzenstwa i wsio ;) W sumie. zjednej strony dobrze ze nie jedziemy na swieta bo wiadomo ze wtedy trzeba bylo by kupowac. Jak bylismy na swieta w Pl jak bylam w ciazy to prezentow podostawali wszyscy a ja dostalam nauszniki a T gre planszowa :D

Dzis w nocy na lotnisko.. Nocka z glowy, bo jak sie poloze to nie bede mogla sie podniesc ;/

Wczoraj dzwoni tesciowa i mowi ze tak zimnooo w Pl zeby grube ubrania brac zwlaszcza dla Majeczki najlepiej ten kombinezon co w tamtym roku zeby nie zmarzla :D a mama rana mowi ze tak ciepelko jest :D bedzie klotnia juz o ubior malej, bo biore kurtke jej na polarku cieplejsza jesienna a Maja czapek nie lubi wiec bedzie z tym marudzic, na sama mysl juz jestem wkurzona.. A na chrzest to chyba futro jej zaloze, wezme pierzyne do wozka i kocem nakryje dodatkowo :p ooo to jest mysl hahaha. Rajtuzek pod spodnie jeszcze nie nosi i to tez bol dla babci :D. Porazka normalnie!

W sobote mamy z mezem wychodne bo moja mama mala bierze na sale zabaw, juz sie ciesze na sama mysl, chociaz wczoraj mnie zdenerwowaal mocno i sie niby do niego nie odzywalam wxzoraj ale w poduszke sie smialam :p Poszedl do sasiada na "chwile" wrocil po 23, w dodatku tak wyszlo ze tel mu padl, zgred jeden! :D

Ja dzis pierogi na obiad robie. Dopijam herbate i sie biore, farsz gotowy wiec tylko lepic ;)

Do góry