reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sandra nic na siłe, pewnie :)
Ale myślę że tu nie chodzi, czy później czy nie, tylko jacy są ludzie. Widocznie są jakieś zołzy. Nie przejmuj się ;) ja dołączyłam wcześniej do sierpiniówek i były życzliwe, teraz mamy wątek zamknięty od 1,5 roku i jesteśmy zżyte. Tu też jesteście dla mnie Mile, a dołączyłam niedawno, za co dziękuję :*

reklama
Hejka:)

Ale naskrobałyście ho ho:) Ja wczoraj gazetki rozwoziłam, pogoda piękna była to i szybko poszło. We wtorek byliśmy u kontroli, mały juz zdrowy:) Ale z gorszych wiadomości to to że nadal ma szmery w okolicach serca;/ Pediatra mówiła że większośc dzieci ma szmery niewinne związane ze wzrostem serca ale trzeba to skontrolować. dostaliśmy skierowanie na ekg, na podstawowe badania no i do kardiologa. Prywatnie dostaliśmy się na 28listopada wizyta 250zł razem z usg... a na fundusz dopiero 28stycznia:wściekła/y: Zobaczę jakie wyjdzie synkowi ekg jak niepokojące to pojedziemy już teraz a jak dobre to w styczniu, zresztą poradzę się jeszcze pediatry w przyszłym tygodniu, na razie staram się nie martwić

Na mikołaja miały być prezenty dla wszystkich dzieciaków ale teraz wydatki nas czekają że nie wiem czy damy rady;/ Jeszcze urodziny D. niedługo

olcia dużo zdrowia dla mamy, będzie dobrze:* Ja tez nie miałabym stracha jak miałabym lecieć z dzieckiem samolotem:) a wyobraz sobie że chrzestna P. poleciała teraz z synkiem 8miesięcznym na Teneryfę na 2 tygodnie..5godzin lotu
magda miłego wypoczynku:)
maciejka im więcej nas tutaj tym fajniej:-)

Dziewczyny właśnie wyobrazilam sobie jakbyśmy się spotkały wszystkie w realu np w kawiarni lub gdzieś to by dopiero była gadka , nie wiem czy tydzień by nam starczył ha ha , mój chłop to by osi wiał .
Nie przejmuje się n i mi bo mam was ☺☺☺ I to mi starczy .

wampi pocieszyłaś mnie trochę:) Dzięki:) Wiem że większośc dzieci tak ma, jak P. ostatnio był chory w lipcu to podczas badania pediatra nic nie wysłuchała, dopiero teraz;/
sandra mnie mój tez denerwuje, szczególnie teraz po kłótni z moim bratem do nikogo w domu się nie odzywa, atmosfera jest taka że najchętniej to bym z domu poszła, moja mama z kolei wie że d.ma rację że mój brat to leń nawet drewna nie ma czasu porąbać , ale sama go broni bo wczoraj stwierdziła że jak trzeba to porąbie pare kawałków, ale do komórki to nawet dojścia nie ma tyle tego;/ I tak cały czas lepiej już chyba nie będzie, chyba że sie wyprowadzimy;/
happymum hehe kawiarna i to z placem zabaw obowiązkowo:-D

reklama
Sandra - olej je ja udzielalam sie kiedyś na innych wątkach ale pozostaje wierna mlodym mamą ;)
Na zegarze 12:27 a ja mam obiad zrobiony i dom ogarnienty jestem w szoku :p

Do góry