Hejka
Ale naskrobałyście ho ho

Ja wczoraj gazetki rozwoziłam, pogoda piękna była to i szybko poszło. We wtorek byliśmy u kontroli, mały juz zdrowy

Ale z gorszych wiadomości to to że nadal ma szmery w okolicach serca;/ Pediatra mówiła że większośc dzieci ma szmery niewinne związane ze wzrostem serca ale trzeba to skontrolować. dostaliśmy skierowanie na ekg, na podstawowe badania no i do kardiologa. Prywatnie dostaliśmy się na 28listopada wizyta 250zł razem z usg... a na fundusz dopiero 28stycznia

Zobaczę jakie wyjdzie synkowi ekg jak niepokojące to pojedziemy już teraz a jak dobre to w styczniu, zresztą poradzę się jeszcze pediatry w przyszłym tygodniu, na razie staram się nie martwić
Na mikołaja miały być prezenty dla wszystkich dzieciaków ale teraz wydatki nas czekają że nie wiem czy damy rady;/ Jeszcze urodziny D. niedługo
olcia dużo zdrowia dla mamy, będzie dobrze:* Ja tez nie miałabym stracha jak miałabym lecieć z dzieckiem samolotem

a wyobraz sobie że chrzestna P. poleciała teraz z synkiem 8miesięcznym na Teneryfę na 2 tygodnie..5godzin lotu
magda miłego wypoczynku
maciejka im więcej nas tutaj tym fajniej:-)