reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja juz po pracy, dzisiaj szybko poszło. No i w wigilie i Sylwestra nie będę rozwozić:) Za to w sobotę zaraz po świętach i w sobote po sylwestrze :p Mały dalej ma katar, z kaszlem różnie, antybiotyk ma do jutro więc zobaczymy

I mamy juz choinkę, o wiele większą niż w tamtym roku :) D.musi zrobić stojak i może jutro ubierzemy:)

olcia dobrze że złe samopoczucie już przeszło:)
happymum strasznie masz nieregularne te miesiączki;/

reklama
A mnie juz bebzon pobolewa na @. Wiec na prom musze sie zabezpieczyc zeby potem nie latac z papierem toaletowym miedzy nogami haha

MAGDA tak jutro mamy prom :-) o 18 z Nynashamn a w piatek na 13/14 bedziemy w Gdansku.
MADZIALENA super ze nie bedziesz musiala rozwozic w te dni ;-)
HAPPY kiedy wy do Pl lecicie? Moze byc sie tam przebadala porzadnie? Wogole czemu wy tak rzadko jezdzicie do Pl?

Witam ;) ja jestem juz w domu mały zrobił taki bałagan w domu ze masakra ... U nas będzie mała choineczka bo Maniek u mojej mamy wszystko z ni sciagal .
Wczoraj dostalam @ i zdycham nie biorę juz tabletek bo po nich bardzo przybierać na wadze ;/
Maly skończył 14 miesięcy a nic nie mówi jeszcze tylko 'tata,daj i nie ' ;(

Paulina hahaha skad ja znam takie latanie tylko ze ja z domu do sklepu :p

Madzialenka to super ze masz wolne w te dni

Mlodamama a czego ty oczekujesz ze zacznie mowic pelnymi zdaniami ?: )

Dzisiaj zadzwonily do mnie ze zlobka Zuzia 39st goraczki rozpalona od razu do lekarza wszystko ok tylko goraczka i kaszel jest poczekamy do jutra czy dalrj bedzie goraczka przyszlam do domku mierze temp po 30min a tu 36.9 wiec nie dawalam jej czopka nie wiem o co chodzi

W ogole dzisiaj byla u mnie klientka ktora jest niania i opowiadala ze miala dziewczynke 2letnia ale mama zrezygnowala bo jej dziecko ma sie uczyc abecadla jez. Ang francyskiego i hiszpanskiego a ona takich nie umie czy Ci rodzice powariowali? Dziecko dopiero co zaczyna mowic zamiast zabawa sie zajac to nauka jezykow

Olciaa nie oczekuje pełnych zdań ale inne dzieci w jego wieku mówią więcej , wiem ze każdy rozwija się inaczej ale to moje pierwsze dziecko i nie wiem ;) Zdrowia dla Zuzy ;)

A co do 2 latka tyle zajęć to przesada ..

Mloda mama a inne dzieci to wiesz co heh Zu sie rozgadala dopiero w zlobku i to noe jakos super nie przejmuje sie bo moja mama np do 4rz mowila tylko baba a pozniej jak sie rozgadala to do tej pory sie nagadac nie moze hehe

olcia tyle zajęć dla dwulatka to przesada.. to dziecko w ogóle dzieciństwa nie bedzie miało;/ Zdrówka dla córy
młoda mama tak jak piszesz każde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie:) jak juz sie rozgada to jeszcze będziesz chciała żeby chociaż chwilke posiedziało cicho :p
paulina już spakowani czy dopiero Was to czeka?:)

MADZIALENA cos ty, my z tych co wszystko na ostatnia chwile :p cud ze poprane juz mam haha
OLCIA no na promie to wsumie nie wiem czy bym znalazla podpaski albo tanpony, w sklepie tam nie widzialam a latac i sie pytac babeczek czy czasem nie maja pozyczyc to chyba troche siara haha.. co do abecadel moja nawet po polsku nawet nie potrafi a co dopiero w innych jezykach..
MLODA dobrze olcia mowi, zdaniami gadac nie bedzie :p

reklama
Do góry