• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina, cyoka-a ja wam zazdroszczę tego zainteresowania ze strony rodziców, ja z ojcem rozmswoam kilka (3-4) razy w roku bo on nigdy czasu nie ma, mscocha tak samo. Nawet życzeń na urodziny malemu nie napiszą:( z mamą rozmawoam czesciej ale to tak 2-3 minuty bo taz zawsze się spieszy, także cieszcie się
Cyoka - ladny tort

reklama
Wiadomo że każdy by chciał duży dom ale chyba najważniejsze to być na swoim :-) poprostu :-)

A rodzice, hm.. odległość nie ma znaczenia. Niekiedy pod jednym dachem rzadziej się rozmawia niż tysiąc km od siebie..

Obejrzałam film "Return to zero" i się popłakałam :'(

Hejka dziewczyny:*

Dużo zdrówka dla chorujących!!

My dzisiaj mamy na 14.30 do lekarza bo mały jeszcze pokaszluje i chcę żeby go przebadała, i od razu swoje wyniki jej pokażę.
W pracy byłam tylko w piątek, taki młyn że szok. Jeszcze dwie osoby sie zgłosiły, nie dzwonili po mnie więc kogoś innego przyjęli;/

paulina dobrze że bezpiecznie dotarliście:)
cayoka super torcik:)

Co do sprzątania to my z mamą na bierząco sprzątamy ale wiadomo przed świetami musi być na błysk :P Za chwilę zabieram sie za pokój a reszta jak wrócę i mam w planach dzisiaj polukrowac pierniczki:) Choinke ubieraliśmy w sobotę:)

Taa... rodzice.. moj z tata chcial wymalowac wkoncu garaz i plotno polozyc to stwierdzila ze SWIETA ida i ze nie pozwoli im na remont.. no kuzwa ;/ a potem bedzie jeczec ze nic nie robia..

MADZIALENA my tez na 14.30 ;) a z praca to jak nie ta to nastepna! Bedzie ok!

My juz po wizycie u lekarza, osłuchowo czysto, katar lekki i kazała mu kupic tylko syrop przeciwzapalny i robic inhalacje a ja mam powtórzyć wyniki i jeszcze dodatkowo zrobic na tarczycę:) i dobrze bo dawno nie robiłam szczegółowych badań, trzeba się wziązć za siebie:)

zabieram się właśnie za farsz dla małego do uszek i jutro będziemy lepić:)

U nas tez czysto w plucach, gardlo tez czysciutke, dostalismy syrop mukolina na recepte, krople efrinol tez na recepte zeby wysuszyc katar i jakis jeszcze jeden syrop. Do tygodnia powinno przejsc ;)

Madzialena , , Paulina-zdrówka! !
My po zakupach
Dennis-dostanie dodatkowy zestaw ciastoliny i ciuchcie na tirach na baterie, siistrzenca S. Lalke wygrywającą melodie, sistrzeniec gry na ps3 a chrzesniak bluzkę spiderman i pistolet.
Zakupy zrobiobe ale zapomniałam kupic cebuli i ziemniaków:/ do sałatki jarzynowej:/ teraz siedzę i gotuje juz bigos i kapustę z grzybami a zaraz będę skrobac i kroic karpia a później go zamroze i usmarze w wigilię. Padam na twarz a jeszcze chrzesniaka s mam do 23:30 wiec trochę masakra

reklama
paulina oby szybko przeszło!
happymum to pracowity miałaś dzisiaj dzień:) I wszystko sama robisz podziwiam:)

Ja dzisiaj upiekłam orzechowca i zrobiłam farsze do uszek, pomogłam mamie z gołąbkami a po 22 jeszcze ciasteczka piekłyśmy:) Bigos zrobiony już 3 dni temu, też padnięta jestem bo większośc dnia w kuchni, a jutro reszta:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry