reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum ja bym sama nie dała rady tyle przygotować:)
mloda mama my na święta będziemy w domu ale jak co roku po wigilii jedziemy do tesciów i tam nocujemy, czyli podwójna wigilia :p:p
maciejka spokojnej nocki zyczę :)

reklama
Madzialena - ja nie mam wyboru :) najbardziej obawiam się wigili no S.w pracy 7-15 , s js sama z Dennisem w domu wiec pewnie ciężko będzie mi prxy nim wszystko zrobić

Maciejka - mój ostatnio tez kiepsko śpi a właściwie bardziej marudzi przez sen ale obstawiam bóle wzrostowe bo często narzeka na ból nóg

Madzialena dzięki ale spokojna to ona już nie jest i pewnie do rana taka będzie .. jest 1 a ja jeszcze nie wykąpana :/

Happy oj biedy :(

Hejka:)

Ja już pospałam a mały łobuz jeszcze spi! :-)

Dzisiaj trochę roboty mnie czeka więc za wczasu życzę Wam Zdrowych, Spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i miłlości i duużo prezentów pod choinke dla maluchów! images (1).jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 40
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja z robota triche do tylu no ale trudno, jutro Wigilia jakos nie czuje tego.

Zdrowych wesołych Świąt Bożego Narodzenia, dużo szczęścia , zdrowia ciepła i spełnienia marzeń
Renata - tobie tak troche osobni bo cos mi sie kojarzy ze masz jutro testować wiev życzę Ci zdriwej donoszonej ciąży i ślicznej córeczki
Maciejka - tobie zeby każda nastepna noc corji była lepsza niz poprzednia i zeby wyniki badań byly coraz lepsze!
Milena - tivie też życzę zdrowej ciąży!!
Młodamama - Powodzenia w szkoke i oby mariuszek rozwijał sie zdrowo
Madzialena - tobie znalezienia dobrze płatnej i przyjemnej pracy!
Paulina-wam Powodzenia z lepszym mieszkaniem w se i poprawy stosunkow z mamą
Przepraszam ze nie założyłam zyczen kazdej z osobna ale brak mi czasu jeszcze raz życzę ovy te święta były dla was wspaniałe! -
Sandra tobie nic nie życzę bo będziemy jutro rozmawiać :*

Do góry