reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas jak to wogili niby z rodzina ale sztuczna jak zawsze zero wspomnień czy jakieś radosnej atmosfery ... Wczoraj dzień spedzilismy u wuja to jakoś bardziej ciekawie było a dziś u teściów czyli nudy ..;(

reklama
Hej. U nas wszystko ok. Nie pozyczylam wesolych swiat za co przepraszam. U nas tez na wigili raczej sztuczna uprzejmosc u tesciow juz lepiej ale temat byl praktycznie tylko slubu i wesela szwagierki, co to oni miec nie beda bla bla czasami to takie glupoty gadali jakbysmy nie wiedzieli co to wesele ze smialam im sie prosto w twarz. Wczoraj bylismy na dyskotece, ekipa 3/4 ujarana wiec jesli tak samo bedzie na sylwestrze to ja o 22 w domu bede.. dzis caly dzien w domu, wkoncu sypnelo porzadnie sniegiem, starszych nie ma, my przyjelismy juz kolednikow i jakos leci. Zdecydowanie fajniesza atmosfera jak jestesmy we trojke

Helloł świątecznie ;*
U Nas ok, świeta u rodziców A. , nawet nawet, wczoraj z teściową winko obróciłysmy i na zwierzenia ją wzieło hahahah .
Z Julą lepiej, trochę jej przechodzi, z prezentów zadowolona bardzo, ale bardziej z tego ze A. jej zhakował Pou i może wszystko kupować, od 15 siedzi na moim tel i gra ;D
a ja jutro już do pracy ;/

No to wesołych na sam koniec ;*

Paulina - właśnie ze względu na sztuczną atmosferę i późniejsze klutnie w tym roku nie spędziliśmy świąt z tesciami i Siostra S. Tak jak było fajnie. Szkoda tylko że Sylwestra spedzimy sami

HAPPY no ja raczej tutaj swiat sama nie spedze, chyba ze pojdziemu do hotelu mieszkac ;)

Co do sylwestra to ja sie grubo nad nim zastanawiam.. jak sie tak ujaraja to ch.j nie impreza..

Dostalam @, znowu czekalam 36dni. Wrocilam do yasminelle..

Hej.

Swieta i po swietach. Wigilie zaczelismy juz o 15 a pozniej pojechalismy na jarnark swiateczny bo co siedziec jak kolki bedziemy.. W pierwszy dzien T wolne to caly dzien jedzenie i lezenie. Wczoraj poszedl juz do pracy a ja na wyprzedaze bo tu sa bardzo one popularne. Siostra sie obkupila. I po swietach. Dzis mialam isc do pracy ale jakies chorobsko mnie zlapalo i nie poszlam... Sylwester z Polsatem i za tydz siorka juz wyjezdza... Wczorsj taka ulewa a w nocy wichura ze myslalam ze dach wyrwie a rano cale podworko w smieciach ktore wywialo..

Maja z prezentow zadowolona, zreszta wszyscy ;)

Sandra- Maja dostala taka kiecke jak twoja miala od chrzestnego ale niby 18-24 a wielka jak nie wiem co.. Moze bedzie na drugi rok dobra..
Paulina- no jak masz isc i sie wkurzac to lepiej w cieplych papciach z Polsatem zostac :p

Mala tez znowu to co ost zlapalo.. Smary, i od katatu kaszle.. porazka jakas...
Ale odciagamy gruszka gilony bo aspiratorem nie ma szans.. i co jej odciagam to placze i krzyczy BAWAAA- brawa hehe zeby jej bic brawa ze jest dzielna :p

Ide zaraz jakas herbatke walnac i cos przegryzc ;)

cze :)

My wigilie u moich rodziców spedzilismy, F dostal temperatury. na noc do siebie wrocilismy.Do rana F wydobrzał. 1 dzien swiąt w domu. taka bylam padnieta nicnierobieniem ze mnie wszystko bolalo :) wczoraj po poludniu do moich rodziców. Bo moj brat musiał z Ł wypić. Jak wracamy do domu to doopa, bo ja bez prawka :) no to zostalismy na noc. Chryste panie jaki Ł jest piź...ty jak wypije. Albo mnie wkur...ało ze ja trzezwa :D No i Oskar podejrzanie oddychał. W nocy rzeził jak stara lokomotywa, lekko sie dusił. Rano kupilam mu syrop, kolejna dawka wziewu i narazie funkcjonuje normalnie.

dodatkowo Filip stracił 2 zeby. 1 wyjął w wigilie a drugiego dziś. Wrozka zebuszka nawet Oskara pieniedzmi pod poduszką wspomogla.

z prezentów chlopaki zadowoleni. Najbardziej Łukasz i jeden z moich braci. O wyjął baterie z auta bo mu wyjezdżą. haaahah

Hej po Świętach , w tym roku wigilia u moich rodziców na szybko ponieważ czekała nas druga u P ale sympatycznie na jednej i drugiej . W pierwsze Święto wracaliśmy do domu około 14stej iż moi bracia z żonami i dzieciakami wpadli więc wesoło było za to w drugi dzień świąt delektowałam się ciszą i obrzeraniem się :D Dziewczyny z prezentów zachwycone naprawdę sporo tego . Wiki dostała to co wam pokazywałam i Pati oprócz tego Wiki dostała dwie lalki equestria girl oraz samochód bluzkę monster high i pamiętnik oraz książkę plus 50 zł oraz konia i ważyłam ile słodyczy razem z pati wyszło mi równe 1,5 kg . za to pati dostała cudną sukienkę od chrzestnego bajka po prostu na roczek jak ulał będzie oraz zestaw FP do kąpania piżamkę z reniferem ale to za rok będzie jej dobra żółwik FP bajki na dobranoc do czytania klocki FP plus 50 zł i od chrzestnej P mają prezenty ale nie wiem co w nich jest. Sylwestra miałam spędzić w domu ale jestem zmuszona jechać do Wir
magda0109 ja kupiłam ją z P na 74 i trochę większa wypada niż mi się zdawało musiałam rękawki podwinąć ale i tak jest fajna zawsze można z niej bluzkę zrobić na później lub tunikę.

reklama
Hej
No dokładnie. Ta wszechobecna sztuczność......
Nasiąkanie życzliwością, radością i miłością.Dzielenie się dobrą energią ludzi życzliwie nastawionych do bliźnich.
Światełka, zapachy, krzątanina .. Święta ;-) ;-) ;-)

U nas bez szału. Wigilia, św, urodziny bratanka i chrzciny malutkiej :)

Sylwester niestety "na uwięzi " ;)

Do góry