reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl wiem wiem....moj tort poprostu wymiata:-D:-D:-D

kaska no 3 dni ci zostaly....:szok: no to malutko hehe.

a ja wlasnie wzielam prysznic...mmmmmm...odrazu mi lepiej,tak swirzutko

reklama
NETGIRL , KASKA - dzięki :-)

NETGIRL - no najlepiej żebym przez sen urodziła :-p

KASKA - no już tuż tuż :-) ja tu się zastanawiam kiedy ja urodzę a co dopiero ty masz :-p tym bardziej że z tego co pamiętam miałaś przed czasem rodzić :-p

... o właśnie dostałam prezent od Kuby :-p hihi ... uciekam miłego dnia :-

kitty a dobrze.... jak narazie nic sie nie dzieje, nawet skorczy nie mam...moge chwile odpoczac..

dziewczyny mi sie chyba Kacper przewrocil w brzuchu, byl ustawiony do porodu od 7 miesiaca a teraz czuje ze jest inaczej w poprzek lezy:zawstydzona/y:

nie olenko raczej Ci sie wydaje:) jakby w tym momencie sie przekrecil to bcy To przekrecenie poczula...mi tez sie ciagle wydawalo ze moje malenstwolezy jakos dziwnie bo czuje caly czas konczyny:-Dpo prawej stronie----a nie gdzies pod cyckami nie nie a pytalm lekarza i mowil ze lezy glowa w dol.....a dla mnie nadal jest to niemozliwe:p
ale ogladalm pozyjce jakie moze przybrac dziecko "glowa w dol"i jest ich naprawde sporo---moze lezec na lewym boku prawym,kregoslupem do twojego brzucha, albo kregoslupem do twojego kregoslupa....i inne ale glowa w dol przeciez:p)

no niby gadal lekarz caly czas ze bedzie wczesniej i tylko mnie wkurzyl bo nie zapowiada sie na wczesniej....mogl sie nie odzywac...i czlowiek spokojnie bysobie na termin czekal...zdziwi sie jak mnie zobaczy nierozpakowana na wizycie we wtorek....

Kaśka a może ci poszpera pozagląda i coś się ruszy.Ja coś czuje że jak wy się zaczniecie rozpakowywać to wszystkie w przeciagu krótkiego czasu

reklama
No więc tak:
Asiowo - nie przejmuj się bo Wyw ciąży z Miką się nie przejmowałyście wyglądem,a ja ryczałą,że jestem okropna i zdjęć sobie nie robiłam bo było by mi wstyd komukolwiek je pokazać...więc wyobraź sobie co czuję po porodzie...bo zostało mi 20 kg do zrzutki ( w ciąży byłam 32,5 kg na "+")...

Femka: Wszystkiego naj...pociechy z Ninki i Kuby...oraz z teściowej:-p. Żebyś się rozpakowałajak najszybciej najlepiej jutro,a nie we wszystkich świętych...Widzisz nie masz aż takiej złej teściówki skoro pamiętała o Twoich urodzinkach.

Kaśka tak to jest...mi lekarz dzień przed porodem powiedział,że przenoszę,a wystarczyło jedno bzyknięcie się z M. i się rozpakowałam:-D

Do góry