• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Moja mama b. długo sie do mnie nie odzywala a jak sie ozdywala to krzyczala. Ja od wrzesnia pracuje i niby jestem na drugim roku ztudium administracji. Ale zawaliłam trzeci semest przez prace bo pracuje 7 dni w tygodniu i nie mam na nia czasu. W ogole zastanawiam sie nad wstrzymaniem i rozpoczeciem od nowa trzeciego semestru we wrzesniu.

Młoda mama Kuba sie tak myje od ponad roku :(

Nie wiem. Ja już wszystkiego pròbowałam zabawek ma zawsze pełno mega piana i nie chce siedzieć więc się poddałam. Tylko tyle że raz moja mama go wystraszyła płucząc mu głòwke bez zakrycia oczu i od tamtej pory ma uraz.

Tak w ogòle to nie śpie już od 4 i tak co noc od kąd nie pracuje no normalnie mam dosyć padam już o 19 i wstaje tak wcześnie. Wczoraj przetrzymałam sie do 22:30 a i tak koniec spania. :banghead:

Papitkaa ja tez ostatnio jak główkę mu mylam to nie zakrylam oczek .. Może os tego ..

Ja dziś wyjątkowo nie spie od 4 bo jestem w trakcie podróży z przyjaciółka do łodzi zawieźć jej tate do szpitala .

Nathalinne- ja w ciąży w nocy kiepsko sypiałam za to w dzień mogłam spać ile wlezie.

Młoda Mama- my od malutkiego zakrywalismy oczka a moja mama raz tak wypaliła i od tamtej pory sie boi. :(

Jeju ja juz godzine temu sniadanie zjadłam i leże bo wszyscy śpią.

reklama
Hej dziewczyny:*

To super że większość z Was miło spędziła święta:)

U nas święta szybko zleciały i co najwazniejsze w miłym gronie:) Wigilia u nas szybka bo pozniej jechaliśmy do teściów. Mały z prezentów zadowolony, tylko że muszę dzisiaj jakoś nowe zabawki ulokować :P Dostał warsztat do naprawiania i to najwięcej miejsca zajmuje :P dodatkowo tablet edukacyjny, ksiązeczkę ze swiecącym długopisem do rozwiązywania, autka policyjne i kask policyjny z pałką hehe, no i mnóstwo słodyczy:) Ja nawet znalazłam pod choinką kosmetyki i ladne rękawiczki:) W drugi dzień swiąt przyjechała najbliższa rodzina D. i siedzieliśmy prawie do północy. Sniegu na swięta nie było za to w sobotę spadł i radocha była:-) Co do sylwestra to nie wiem czy pójdziemy do znajomych, obydwoje cos nie mamy ochoty ale jeszcze zobaczymy

W sobotę robimy urodzinki P., na razie zakupiłam tylko talerzyki i kubeczki angry birds, w piątek dopiero zacznę szykować:)

milena, papitka gratulacje!! Chłopaki maj gust, oba pierścionki sliczne!:-)
23may moje dziecko też uwielbia Pou :P Jak tylko D. z pracy wróci to zabiera jego tel i gra:)
paulina to lepszy chyba sylwester w domu niż z takimi osobami co nie potrafią sie bawic jak się najpierw nie ujarają ;/
nathalienne witam:) Jestem Magda i mam 4letniego synka Piotrusia:) Zyczę Ci dobrego samopoczucia:) ja z dolegliwości ciążowych to miałam tylko zgagi i to pod sam koniec:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry