reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie mam wrażliwej właśnie. Wysuszyło mi poprostu.
Ja też sama robie. Ale o żelu nie słyszałam. Hybryda to Baza kolor top. hybryda to nie zel Ale mozna laczyc, Zel to zel hybryda to hybryda. Chyba że teraz inaczej uczą ;-)

Hej , hej
my jednak w domu ponieważ jestem chora , zakupilismy dziś w biedronce żarówkę ledową która daje efekt kuli dyskotekowej po prostu bajka :):) Dziewczyny będą mieli nie zła impreze.
23 may może to banalne ale najlepszy na katar to mój domowy sposób wąchania chrzanu z słoiczka

Ostatnia edycja:
Hejo ;)
Widze temat paznokci ;p hybryda to hybryda. Lakier utwardzany lampa UV. Naklada sie baza lakier i top. Zel to zel. Utwardzany tez lampa UV. Hybryde mozna zalozyc rowniez na zel i na zwykla plytke paznokcia zalezy jak kto sobie chce. Tak jak mam teraz ja. Paznokcie zelowe zrobione zmatowione na to baza lakier hybrydowy dwie warstwy i na to top. Choc nie jestem kosmetyczka ale w tym temacie mam zasieg duzej wiedzy bo sama sie tym interesuje jak i robie. A jesli chodzi o skorki to ja mam bardzo wrazliwe.. Szybko rosna i musze je odsuwac albo wycinac. Latwo mi sie kalecza i robia zadziory.. I na to rady jakiej takiej nie ma. Nawilzanie, olejowanie skorek troche pomaga.

Kule dyskotekowa mam od dawna kupilam ja w sklepie takim 2.50. Ale dalam wtedy za nia 30 zl a jest taka sama jak ta z biedronki :D

Ostatnia edycja:
Cze..

nowa mame witam.

co u nas?? w sumie to nic nowego chyba.. swieta polegaly na jedzeniu. Chlopaki troche "przychorowali" ale to jednodniowe epizody.
kupilam im stroje na bal przebieranców. Radocha wielka bo "zawsze o takim marzylem".

co do paznokci. nie mialam zadnych sztucznych nigdy. mam ladne dlugie swoje, plytka ma cudny ksztalt,wiec nie musze ich upiekszac :) jedynie co to kolorem maluje.

No ja z pracy wracam. W sumie nie było źle. No i dwa dni wolne. Nianio wczoraj wieczorem sie przewròcił i nòżke skręcił nie ma na szczęście spuchniętej ale bidulek kuśtyka :(

reklama
Do góry