reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODA fajny nie? Wyczailam nowa makijazystke 5 min odemnie :d lepsza w cholere i tansza od tej co mnie na slub malowala
Jedyny pozytyw tego sylwestta buhahaha

reklama
MLODA nie, ta co mnie malowala na slub za kazdy makijaz bierze 100zl nie wazne jaki, a ta co bylam teraz to za akurat ten co ja mialam zaplacilam 70zl z rzesami.

Dziś byłam u lekarza z moim bólem glowy , badała mnie z 30 min po czym dala skierowanie do neurologa serie badan a na koniec powiedziała : " jest pani to co większości osób czyli nie wiadomo co " xd taka dowcipnisia a miała z 26 lat nie więcej ..

reklama
Do góry