reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka ale tort :szok::-D:-D:-D ja to widzialam kiedys patelnie do jajek w ksztalcie penisa :zawstydzona/y::-D

Femme pochwal sie prezentem :-p

Firanka jej 32 kg przytylas :szok::szok::szok: qrcze co Ty jadlas ? :-)

Ala wlasnie sie obudzila wiec uciekam podsmazyc Jej pierozkow i dalej bedzie mnie nekac zeby wlaczyc Jej tv :sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny...
No ja jak zawsze spóżniona...
Femme Wszystkiego naj, naj, naj. Dużo zdrówka. No i tak jak wszystkie na forum życzę Ci szybkiego porodu.

Kitty
Naleśniki to mogłabyś mnie podrzucić bo s strasznie je lubi a mi nie chce się robić, no ale chyba trochę za póżno... na prośby

No S ostatnio zadowolony chodzi. Justynka przeprowadziła się do swojego łużeczka na noc więc S ma całe łużko dkla siebie. Nawet ja nie moge się położyc obok niego bo jak wstaję w nocy do Mareczka to niby go budzę. Ech...

Tak sę myślę, czy jak mam te torbiele to czy mogę baraszkoeać z S, bo mój gin nic mi nie powiedział. No ale w sumie to nie są one duże(wielotorbielowatość obu jajników w tym jeden zmieniony). No nic. Mój problem w tym....

A co tam u Was słychować??? Co maluchy porabiają???

Ewi hmmm wiesz mi sie wydaje jezeli lekarz Ci nie mowil ze nie mozna uprawiac sexu to chyba nie ma przeciwskazan !! chodziaz wolalabym sie spytac i miec pewnosc zebym pozniej nie dostala od Niego kazania :sorry2::-D

Ja dzis chyba juz do Was nie zajrze bo brat wrocil z pracy i powiedzial ze ma urlop :dry::baffled:
no chyba ze gdzies wieczorem wyskoczy to lukne do Was ;-)
Milego wieczorq zycze :tak::happy2:

No sluchaj moge przyjechac i zrobic non problemo tylko skladniki zakup i lecem a moja mala spi (usnela w foteliku do karmienia) o dziwo jak nigdy

Witam Kochane :(
Mam takiego dola ze brak slow. Zgubilam dzis torebke z portfelem, telefonami masakra :/ Tylko sie powiesic :(

Femme wszystkiego naj naj najlepszego.. trosz`ke pozno wiem ale szczerze :)

Kitty No może lepiej paczką wyślij bo jakby były dobre to już do domu byś nie wróciła...:-):-);-)

Polna no właśnie. Zero zaleceń. Byłam tak zestresowana, że zapomniałam się zapytać.NNo ale nic. Jakoś wytrzymamy te 3 tygodnie.

Kurcze. Ostatnio to coś wiecej znas ma problemy z portfelami i torebkami... MKAm nadzieję, że to nie jest zaden łańcuszek ;-);-);-)

Acha... No i witam nową mamusię...

Ostatnia edycja:
EWI no nie musze szybko wracac do domu zrobie ci cala halde zamrozisz sobie i wtedy wroce kiedys ci sie znudza.mamy do siebie tylko 348 km
A moja mala wstala i zrobila siku na nocnik! szok poprostu.Jak ja wzielam na rece bez pampersa to taki chuderlaczek ta jej pupka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWI44 Tylko ja mam troszke wiekszy problem, gdyz jestem za granica i nie mam przez to zadnego dokumentu tozsamosci, ani dowodu ani paszportu :/ Nawet z Anglii nie moge wyjechac :/ Dopoki ambasada Polska nie wyrobi mi w PL dokumentow masakra :/

Mój S raczej by Ciebie nie wyopuścił ;-);-);-)

Już tak kilka razy mi marudził że paru rzeczy nie umiem i zatrudni chyba jakąś gosposię... Heh... Teraz nie narzeka. A te naleśniki to 2 dni temu robiłam, to misał niespodziankę, tykle że on to mógłby codziennie je jeść no chyba że tak jak ostatnio y\to cały dzień przez kilka dni kałduny wcinał. A dzisiaj robiłam pizze na obiadek... No i się ofacił...

Iwoneeczka No tak, w Twoim oprzypadku to jeszcze gorzej. A jak zgubiłaś tę torebkę???

Dobra. Ja zmykam... S zaraz wróci i będziezły że siedzę na forum,... Papatki...

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem tak,od 14 roku życia byłam na diecie (wiem miałam z głową) i kiedy |dowiedziałam się,że jestem w ciąży to stwierdziłam,że nie mogę dziecku niczego żałować i jadłąmto co miałam ochotę w czym utwierdzał mnie tatuś powtarzając mi,że jeśli organizm czegoś się domaga to brakuję jakiegoś skłądnika dzidziusiowi:-p:-p:-p

A co do ryczenia na filmach to ja to też stalę ryczę,nawet jak czytam gazety:-D:-D:-D. Ale ostatnio beczałam bo mojej siory szefowa ma 6 letnią córeczkę i 1 rocznego synka i u Wiki zdiagnozowano białaczkę...ryczłam strasznie jak się dowiedziałam...ale najbardziej buczałam ostatnio bo...okazało się,że Wiki miałą przeszczep w swoje urodziny,i powiedziała do swojej mamy,że w tym roku to ona da jej prezent bo dzień po przeszczepie jak przyjdzie ją odwiedzić to lekarz powie,że już jest zdrowa i to będzie przezent dla mamusi. A Parę dni temu (już po przeszczepie) Wikunia powiedziała Pani Monice,że ona chyba nie przeżyje tej choroby...buczałam strasznie...bo jak kurczę te dziecko musi być chorę skoro zdaje sobię sprawę z powagi sytacji,ale też poza tm słyszałam i czytałam,że jeśli pacjent poddaje się,i porzuca wolę przeżycia to to jest najgorsze,bo umrze:-(

Do góry