• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie wiem jak ta odzywka 8w1 ale ta sos jak na dkorki sie poleje to pali ja ale mysle ze normalnie w ciazu mozna :)

Mam taka sterte pradowania a tak mi sie nie chce ze szok

Ale wiatr jest u nas no wyjść na dwór się nie da , z moim Ł dzis zrobiliśmy przemeblowanie póki małego nie ma bo spal u teściów . mam tyle nauki przed tym egzaminem ze niestety Malý jest u jednej albo u drugiej babci bym miała trochę czasu na naukę ..

Czesc.

Czy wasi faceci tez gorzej przechodza wasza @niz wy same?? Bo moj przechodzi sam siebie i az mnie nosi i gryze sie w jezyk zeby za duzo nie powieDziec!!

U nas dzis deszcz. Sama skoczylam na miasto szybko, siorka z lobuziara zostala, a jutro juz wyjezdza, buuu i znowu same ;(( Ja tez chce juz do Pl... A narazie nawet planow nie mamy co do Pl....:confused2:

A ja cholera chce stad wyjechac, wrrr.. matka przechodzi sama siebie ojciec tez, mowie coli nie bo popilas wystarczajaco zaraz przychodzd cola w kubku Nikoli, dzis wchodze do lazienki a tam Nika trzyma szczotke do kibla w rekach i czysci kibel, popoludniu znowu papier w wodzie w kiblu i jedziee... a matka sie cieszy a ja myslalam ze ja rozniose i jeszcze pretensje o co mi chodzi, aja ku.wa tam sie s.ra a nie bawi!! Teraz ma antybiotyk, nie wazne ze jak obiadow nke zje to slodyczy nie ma babusia po kryjomu ja dokarmia kilogramami ciastek.. Bozu bozuu a my jeszcze kawal czasu, dopiero w poniedzialek za tydzien bo na piatek bilety o wiele za drogie..

Paulina wiem jak to jest ale wyluzuj troszke bo ty tak nastawiona jestes coz dziadkowie od rozpieszczania a rodzice od wychowania :D ja Zu w ogole coli nie daje bo to swinstwo i slodyczy rowniez moja mama jej na wiecej pozwala ale ja nie odzywam sie juz Zuzia wie ze u mnie nie ma tak latwo :p a bawi sie czym chce tzn do granic miala okres mycia kibelka cieszyla sie to baw sie tylko ja kontrolowalam zakladalam jej takie rekawice i juz ma tak ze robi to co ja robie

Co do dziadków u mnie tak samo co prawda moja mama trochę wyluzowala i bardziej bierze pod uwagę to ze Malý czegoś nie może ale Tesciowa daje mu wszystko i u niej robi co chce , czasami mam wrażenie ze robi tym mi na złość a jest do tego zdolna ;/

Oo, ja używam tego 8w1 bo stan moich paznokci jest taki że chyba zadna z Was tak nie ma ;)

Kolejny dzień minął, ja znowu bym coś zjadła a niewiem co.
Po porodzie to chyba i tak będę że 20 kilo do przodu ;) Haha ;)

reklama
Jutro kolejny dzień na rano. :( zmienili nam znowu. U nas taki wiatr że młodego A za kaptur w powietrzu trzymał a ten się cieszył bo go aż do gòry podrywało. Ja tam moimi paznokciami się mało zajmuje nie mam cierpliwości do nich a w robocie i tak się niszczą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry