• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A to spróbuj :)

Wiecie co byłam dziś przypadkowo świadkiem niemilej sytuacji między małżeństwem (?) I zadaje sobie pytanie, dlaczego kobiety nie szanują samych siebie ? :-(

W zwykłym nieporozumieniu padło zbyt wiele gorzkich słów z ust męża. Naprawdę gorzkich, aż mi oczy wyszły z orbit :szok: mężczyzna triumfował a kobieta była zwyczajnie poniżona. Jak tak można :szok:

Bardzo często można zauważyć to juz na ulicy zbyt często ... Ale moim zdaniem kobiety zbyt bardzo boja sie odejść od faceta by nie zostać sama z dzieckiem i wszystkim na głowie więc się mecza

Hej

Nathaniel to chyba nie widzialas moich paznokci tzn reraz sa super ale przed stosowaniem masakra

Ja tam jestem wierna OPI :D
Fakt olej rycynowy dziala cusa nie tylko na skorki ale i na wlosy a probowalyscie moze wit C na paznokcie ? Tez super :p

Wiecie co juz wolalabym snieg niz ten wiatr bo wyjsc z domu sie nie da :/

reklama
Hej u nas zimno, mały ostatnio się przestawił i wstaje o 7:30 , no ale później lezy z nami w łóżku.
Od wczoraj wieczoru ma biegunkę, normalnie samą wodę...ehh jak wiosną zaczął chorować tak prawie cały czas jest chory

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry