• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23May ja tez bylam pewna wiekszosci osob ze przyjda ale okazalo sie inaczej. Sama zobaczysz ;) ze 100 wam zostanie ale to i tak spore wesele ;)

reklama
Maciejka - zawsze mu sie wydaje ze di mojego S jest podobny.
Asik-trzymam kciuki
Magda-moj ma bez szkliwa jedynku od kiedy mu wyszły.
Jutro mamy dentyste na 9:50
U nas cieplo i słonecznie, właśnie ide na spotkanie w sprawie nowego przedszkola bo nasze likwidują:/

PauLina- lepiej sprawdzic niz pozniej ma mi dzieciak wyc z bolow zebow a ja bede spbie pluc w brode.. Tak patrze i w googlach tez nest ze to mpze byc fluoroza.. bo ona ma takoe biale przebarwienia a nie brazowe lub czarne plamy...
No ale zobaczymy. Lecimy we wtorek wieczorem ;)

23may- noo spore, spore ;)

Happy- a ile u was normalnie za godz sie placi za przedszkole?

Hejka:)

Ja dzisiaj roznosiłam gazetki, pogoda dopisała tylko ze ja przeziębiona a teraz to jeszcze gorzej sie czuję;/ Mam stan podgorączkowy a z nosa cieknie mi masakrycznie;/

dominisia ja coś trochę Ciebie pamiętam, opowiadaj co u Ciebie :)
magda mój P. tez ma białe przebarwienia na zębach ale tylko z tyłu, z przodu nie ma, byliśmy u dentysty u kontroli i mówiła że ma ladne ząbki i nic się nie dzieje, pasty do zębów kupujemy z najnizszym wskaznikiem fluoru chyba 450 i mówiła że ok,
23may rzeczywiście duzo gości bedzie:)
asik​ trzymam kciuki za zdrówko Oliwki, bedzie dobrze :*

Hej moj maly juz śpi , wchodzę do sypialni (naszej) a on spi nago w naszym łóżku, rozebrał sie i poszedł spać :D
Madzialena - zdrówka! Mnie okropnie gardło boli.
Maly w przedszkolu mial biegunje i tym sposobem jutro i pojutrze nie idzie

Asik super ze wszystko dobrze !!!!

Happy Denisek wie co dobre ze nago śpi xd

Ja mam tak dużo na głowie szkoła od 8-12 a na 13 do 18-19 pracuje w biurze podroży , jutro kolejny egzamin zawodowy .. Eh padam ..
Spokojnej nocy ;*

reklama
Hej
Asik super szybkiego powrotu do zdrowia .
P ostatecznie wylatuje 7 lutego o 18.30 odprowadze go na lotnisko poczekam aż przejdzie odprawę i pojedziemy do domu .
A po za tam zwyczajnie nie starcza mi dnia na ogarnie wszystkiego jeszcze Pati wylała mi przed chwila kubek z kawą i na siebie na chodziki i na wszystko wokół niej na szczęście kawa była letnia i nic jej nie jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry