reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.
Happy , może rzeczywiście idź z nim jeżeli masz obawy.
Młoda mama u nas tez rano tyle śniegu co u was ale traz nie ma po nim śladu
Milenaaa zdrówka .
My jesteśmy po zmianie łóżeczka i poki co odbywa się bez histerii .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia

Hej.
Happy , może rzeczywiście idź z nim jeżeli masz obawy.
Młoda mama u nas tez rano tyle śniegu co u was ale traz nie ma po nim śladu
Milenaaa zdrówka .
My jesteśmy po zmianie łóżeczka i poki co odbywa się bez histerii .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia

☺☺☺☺

Hej

Happy moim skromnym zdaniem nie ma się czym martwić moja do pojścia do przedszkola bardzo malo mowiła i to jeszcze po swojemu 2 pierwsze tygodnie w przedszkolu wyalnienowana bo dzieci jej nie rozumiały i po dwoch tygodniach jak ręką odjal wszystko i to bardzo ładnie mowila

MILENA w tym przypadku co ja znam, najpierw nie mowil do grubo ponad 3 lat, pozniej seplenil a po 4 rz i seplenil i mylil jezyki. Takze chyba jest roznie.
MLODA ladnie :d

My wczoraj objechalismy ikee, pare galeri, znajomych, Nika padla ok 20 na siedzaco :D lozko wybrane..

Hejka:)

U nas po sniegu juz nie ma śladu;/

happymum od tego są specjaliści żeby pomagać bądz rozwiewac wątpliwości:) Mój P. zaczął mówić zdaniami z dnia na dzień po skończeniu 2 urodzin, każde dziecko jest inne, Ty jesteś mamą i bardzo dobrze znasz swoje dziecko więc skoro coś Cie niepokoi to chyba dobrze robisz że chcesz to skontrolować
maciejka cos sie stało? ;/

reklama
Czesc dziewczyny. U nas sniegu dosc sporo, Mala zadowolona ;)
Co do mowy dzieci to niestety nie pomoge bo moja dopiero zaczyna ;) ale wiem ze synek kuzynki nie mowil dosc dlugo a potem sie tak rozgadal, sam z siebie. Kazdy mysle w swoim czasie da rade, ale oczywiscie jesli cos martwo rodzica to mozna do lekarza sie wybrac nie zaszkodzi a spokoj ducha bedzie ;)

Do góry