• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jedni mowia szybciej drudzy wolniej, jak z kazda czynnoscia...

MACIEJKA kiedy maz wraca? Powiem ci ze przerabane, ty z dwojka dzieci sama 24h, wiem jak to jest jak A. byl raz w miesiacu na tydzien to glupialam. Teraz jest w tygodniu po 18 w domu, weekendy zazwyczaj wolne czasami pracuje do 15, niedziele zawsze wolne.. jest calkiem inaczej ;)
CAYOKA moja tez zcieszona ze sniegu :p a ja po sankach wysiadam. A jej to nawet nie szczyka haha :p

reklama
Hej . ☺
Weźcie mnie do bijcie P jest chory a mnie zaraz k... szlak trafi jasny , ciągle marudzi i próbuje na mnie wymuszac podowanie wszystkiego , jedna wielka masakra gorzej niż Wiki która jest chora a właśnie co do niej to dziś do lekarza czekałam 1,5 h. Wyszły jej chrosty na buzi i tak do końca oni sami nie wiedzą co jej jest zapisała maść i syrop za jedynie 69 zł . Wiec czekam czy się poprawi.
Jak ja wam zazdroszczę śniegu.

U mnie na szczescie choroby poszly sobir. Jutro idziemy na szczepienie. Juz sie boje.... Zamowilam tez nowy fotelik bo tamten co mam to porazka totalna.. Kupilam maxi cosi priori 9-18kg opinir bardzo dobre i statystyki tak samo.
No i w marcu mamy do ortopedy do Rzeszowa do szpitala dla dzieci. Mala ma stwierdzone skrocone sciegno achillesa i dlatego chodzi na palcach.. Tam sie okaze czy samo sie rozchodzi czy rehabilitacja czy operacjnie.

Ostatnia edycja:
CAYOKA ogolnie super, ja jestem zadowolona. Tylko jedyby minus tego ze jest dosc niski, tzn my to tak jeszcze max pol roku i wymiana na wiekszy ale to tez zalezy od dziecka czy niskie czy wysokie, ale tak ogolnie to dalabym spokojnie 5 ;-) i latwo sie zapina i latwo zdjac pokrowiec i wrzucic do pralki, zapiecie go w aucie tez nie jest zbyt skomplikowane, bedziesz zadowolona ;) no i cena przystepna

CAYOKA my przesiedlismy sie jak N. miala 9,5msc. Twoja ile ma? Nie widze na tel suwakow. Ja bym chciala jak najdluzej bo w grudniu dopiero kupimy tu auto, najpewniej z isofixem a ja pragne fotelika z tym cudem :(
SANDRA i jak zdrowko?

My wstaly o 8, zwleklam sie z lozka po 9, mloda zjadla sniadanie i jeszcze lezy.. dzis do tego konsulatu, be 1,5h w jedna strone :/ jeszcze po bilet musimy isc. O 13 pendeltag, na 18/19 wrocimy..

Hej :) właśnie mama mnie z łóżka wywaliła bo na Skype dzwonila.
U nas wszystko ok Dennis zdrowy nareszcie. Dzisiaj jedziemy na urodziny i jeszcze musze jechać po prezet dla trzylatka.
Sandra-zdrówka dla P. I dla mojej Wikusi:*
Właśnie pije kawę w łóżku i mam dzisiaj okropnego lenia :/

reklama
Hejka:)

Ja z rana byłam u lekarza z bratem bo obydwoje się pochorowaliśmy;/ na szczęście nie trzeba antybiotyku uff, zwykłe silne przeziębienie. Pokazałam tez swoje wyniki no i na pół roku dostałam tabletki na obnizenie cholesterolu, do tego wiadomo dieta którą juz od jakiegoś czasu stosuję i duuzo ruchu. Ale prawdopodobnie to dziedziczne, antykoncepcję mogę stosować ale co do tego mam wątpliwości, zastanawiam się czy nie założyc znów spirali..

sandra ja tez mam przeziębionego chłopa w domu łącze się w bólu :) Leków sam nie wezmie bo ,,nie wie jak i ile'' i takie latanie a wieczorem to juz nie wspomnę hehe
happymum udanej imprezki urodzinowej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry