reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA zdrowka dla was. Moj tylko aspiryne w siebie laduje jak chory. Innych lekarstw nie potrafi. Jak zostal kiedys z mloda to mu nusialam na kartce pisac jak mleko zrobic, co robic w razie goraczki i ile dawac hahah spanikowany a to tylko 24h.
HAPPY mi tez sie nic nie chce a zaraz wychodzimy bo na 15 mam do konsulatu :( pogoda tak brzydka ze szok..

reklama
Paulina moja ma 13 miesiecy. Tez chcialam z isofixem, alr na razie tylko na taki mnie stac ;p jak bedzie wieksza to na pewno bedzie z isofixem.
Dzis szczepienie bylo, mala grzeczna zaplakala troche ale jak pani jej obiecala dac naklejke to od razu po placzu no i dostala dwie, i jajo niespodzianke jej kupilam. Lekarka zalecala nam szczepienia playne; meningokoki pneumokoki i ospa wietrzna. Ktoras robila z was ?

Hej
Pulina u Wiki chrostki schodzą dziś tylko 2 razy na kibel leciała gardło mówi ze lepiej. A z P. Dziś da się jakoś przeżyć.
Ogólnie jestem po dentyście sama się sobie dziwilam jak żyje nie trafiłam na kogoś s powołaniem . Babka rewelacja nie czułam nic dziś uzuoelniala mi dwójkę następnym razem jedynkę ponieważ się wykruszyla nie sety po tylu latach olewania dentystów mam poważne problemy z nimi a czas się ze nie wziąść.

MACIEJKA kiedy wraca?
SANDRA super ze juz lepiej!
CAYOKA to i tak pozno sie przesiadacie :-) u nas jest inny problem, narazie nasze auto to stary grzmot i nie mamy w nim isofixa :/

My juz po objazdowce.. po 12 wyszly o 18.30 w domu, poraaazka.

Heej;*
U Nas po staremu, Jula juz zdrowa, do przedszkola dzis idzie dopiero, ale chyba mi nie wstanie bo budza ja i ciagle jest ze jeszcze haha
Sukienka sie szyje juz,teraz dylemat z butami.. Na necie nic ciekawego nie ma, a zal mi dac 250 zl na buty na jeden raz w sumie...

Co do mowienie , to moja dlugo mowila po swojemu a rozgadala sie przed 3 urodzinani.

Sandra zdrowka ;)

reklama
czesc laski :)

Kaska chyba nie gratulopwalam.. a wiec gratuluje slubu :)

co u nas? Obecnie mamy ferie, tzn chlopcy maja :), dla Oskara pokoj robilismy z czesci salonu, w planach jest powiekszanie domu o nowa kuchnie, stara kuchnia bedzie salonem, a salon naszym pokojem.

Po za tym ja rosne zdrowo. juz hest 4 kg na +.W tami tempie w wakacje na bank bede 100 kg wazyc ;) Po za tym bylam na USG widzialam pecherzyk, w poniedzialek jade drugi raz posluchac serduszka.

A co do mowy. Moi mowili w roznym wieku. F przez opoznienie w wieku 5-6 lat zaczął poprawnie wypowiada wyrazy. I Logopeda nie uczy mowić dzieciaka, ktory ma wade. on uczy go jak rozciągac i ukladac jezor, cwiczy z nim aparat mowy zeby mowa stala sie wyrazniejsza. Wiec logopeda nawet u niespelna 2 latka to wcale nie za wczesnie, bo on bedzie widzial wszystkie nieprawidlowosci. a im wczesniej sie zacznie cwiczyc tym wieksza szansa ze wada sie nie rozwinie.

Do góry