• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may szkoda ja mam 36.. pokaze ci jak wkoncu szefowa mi zdjecia z wesela odda bo ja nie mam zdjec butow. Ale kiedys tu dodawalam, kupilam na filipa w takim sklepie co wchodzi sie od podworka, mialam tam nie wchodzic bo z zewnatrz jak rudera :d ale tylko tam widzialam buty warte ogladniecia. Dalam 200zl

reklama
Hej :)

Wczoraj szybko mi z gazetkami poszło no i pogoda dopisała :) Choroba też już powoli odpuszcza :) D.miał wolne to siedział z małym i wieczorem miałam spokój bo P. do wszystkiego tatę ciągnął a nie mamę :P

maciejka dasz rade!
magda mój P. też nie znosi kapci :P Ciągle ściąga ale odkąd kupiłam mu takie które sam sobie wybrał to chętniej je nosi:) To super że niespodzianka się udała, a co to za zmiany się szykują?:-)

Hej;) melduje się :)
U nas wszystko ok :) maly zdrowy.
Bylam dziś u okulisty i musze nosić okulary :(:(:(:( zalamana jestem:(:(:(
Poza tym wszystko ok. Maly znów w przedszkolu jest super nie placze i ładnie się bawi
Tren*renata-super ze wszystko ok. Dalej trzymam kciuki
Zdrówka dla chorych.
Maciejka - dacie rade
Sandra - twarda kobietka jesteś a przynajmniej P. Cie wkurzac przez jakiś czas nie będzie :*

Happy gorzej niz zle 50zl podwyzki a jak chce to moge sobie dorobic na potrzeby dziecka noz ku... mac ja nie mam kiedy dorabiac a ojciec dziecka ma taka mozliwosc bo nie wychowuje nie widuje dziecka

reklama
To chyba dzieci ta kobieta nie ma i zielonego pojęcia o potrzebach dziecka :/ za 50 zł to paczkę pampersów kupić i ale podwyżka .. a tata by się wstydził .. sam z siebie powinien dawać eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry