reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młody jakoś daje radę, jak pęcherzyki zaczynają swędzieć to nie drapie tylko mówi, że mam go popsikać:-)

Happy przecież okulary to nic strasznego..

Olcia współczuje. Ta takiemu "tatusiowi" to tylko do d*py nakopać

Maciejka, Madzialena tak, młody załapał ospę po raz drugi. Niestety nie każdy organizm po przebyciu uodparnia się na całe życie.. i można mieć nawet kilka razy:baffled:

reklama
hej :) Olcia ten twoj byly to sie za pozno na testy obudzil.Bo o takie cudo to on wnioskowac moze do pol roku od dowiedzenia sie ze ojcem jest. A co do sedziny.Mozesz wnioskowac o zmiane sedziego, bo np twoim zdaniem jest ona stronnicza.

Milena zdrowka zycze.

U nas ja jakby chora. gardlo wysiada, kaszle jak palacz z 30 letnim stazem. Chlopaki na szczescie nie lapią zarazy ode mnie.
Wczoraj trener na teakwondo pohwalił te dwa moje zywioly. jako jedyni bez pomocy i tlumaczen fikolki robili. reszta grupy jakas taka malo gimnastyczna.O juz chcial pokazywac jak do tylu sie robi i salto.

Czuje sie ... hmmm.. wiecznie niewyspana. z F tak mialam. o 13 padam jak niemowle. staram sie pic tylko 2-3 kawy zeby wogole funkcjonowac.

Zdrowia dla wszystkich chorowitkow duzych i malych ;) !
Olcia szkoda gadac o takich sytuacjach.. Ale bedzie dobrze ;) i tak jak TRen mowi, mozesz wnioskowac o zmiane sedziego.

U mnie od jakiegos czasu Mala spi ze mna, zasypia w swoim lozeczku a po 2 h budzi sie z takim placzem ze nie zasnie nigdzie indziej jak u mnie w lozku, no i tak spie z nia, a wiem ze to nie za dobre.. Albo budzi sie w nocy i musze swiatlo zaswiecic bo panika i placz jak zgasze to tym gorzej.. Dziewczyny czy to jakis skok czy cos.. Najgorzej z tym spaniem, a moze nie pasuje jej lozeczko ? Dzis planuje zmienic jej z drewnianego na turystyczne.. Moze mialyscie podobnie.. ?

Paulina pomału pomału i ochłone..
Happy ja to zawsze mówię że sobie do końca ufać nie można a co dopiero komuś ;)
Olcia a ten tatuś ma inne dzieci?
Milena zdrowia dla małej
Tren zdrowia!
cayoka to witaj w klubie. Moja też chce ze mną spać i budzi się w łożeczku z płaczem. Ja mam turystyczne. Nigdy drewnianego nie miałam ;)

Renata- co to za nick? :p
Olcia- brak slow..
Happy- a duzA masz wade? Okulary to nic strasznego.. w ogole Dennis bardzo podbny do taty sir robi ;)
Asik- ja mialam ospe jako dziecko a w liceum mialam polpasiec , ktory jest od ospy. Ty w Gorzowie mieszkasz?

No I juz wszystko na 100000000000% pewne. A wiec nasze zmiany to powrot do Polski. Ja wracam za miesiac z Maja a T na koniec Marca ;)

Hej , hej
T ren , to Renata a ja myślałam że jakaś nowa osoba ha ha poczułam się jak blondynka ha ha.
Happy okulary nic strasznego przyzwyczaisz się
Dziś sobie uświadomiłam ze ostatni weekend z P. No cóż z leciało mamy w tym tygodniu załatwiania wiec pewnie zleci jeszcze szybciej . Smutno ale odwrotu juz nie ma . Pierwsze walentynki spędzimy osobno.
Co do alimentów u mnie sprawa jest jasna pieniądze nie do odzyskania , tez mnie straszył ze zrobi testy na ojcostwo powiedziałam droga wolna idź i rób do dzisiaj nic nie zrobił . Faceci a szegolnie takie typy myślą swoim rozumem a ze jest dość mały to opowiedz jest jasna.

Ostatnia edycja:
reklama
no tak :) zmienilam nick. Pod tym jestem bardziej tajemnicza :)

Happy okulary to nic zlego. Ja tez nosze. Nie zawsze.. zeby oczy same tez pracowaly,i tez z daleka slepa jestem. W sumie to nawet nie z daleka, bo z odleglosci 3 m w tv literek nie widze. nr mi autobusu mi umyka, a i z bliska wyrazy sie zlewają, wersy nachodzą na siebie. taki wiek :) a jeszcze u mnie obciązenie bo astygmatyzm w rodzinie wystepuje.

Do góry