reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeszcze parę dni i po ospie będzie, pęcherzyki zaschnięte teraz czekamy az całkiem znikną

Happy a myślałaś nad soczewkami? Sorry, że pytam ale chyba nie masz najlepszych relacji z mamą skoro tyle nie rozmawiałyście?

Madzialena powodzenia

Magda mieszkam 25km od Gorzowa a czemu pytasz? Będziesz w okolicy?

Paulina zdrówka dla młodej

reklama
HAppy- no to kciuki za pomysla i udana wizytacje mamuski ;)

Asik- nie wiem czy doczytalas ale zjezdzamy do Polski i bedziemy mieszkac w Sulechowie. ;)

Hej :*
MACIEJKA wbrew pozora nie mam spokojnego dziecka , ale rozumne i wytrzymala ;)
PAULINA nie , nie jestem .

Nataja mi sie obrazila , uciekam ;)

Hej
Happy dasz rade z mamą ,
Ja nie sety po weekendzie padam ból zęba nie pozwala funkcjonować mi już normalnie wiec dziś idę na rawanie ich dwóch jestem wykończona , mam nadzieję że jakoś przeżyje , trzymajcie kciuki .
Magda0109 u nas jest to samo większość z rodziny praktycznie modli się by Paweł wrócił po 2 tyg do polski , inne bzdety bajery co już mnie zaczyna denerwować jeszcze bardziej .

Hejka:)

My u teściów do jutra:) Wczoraj byliśmy oglądac mieszkanie.. jak dla nas jest super, dwa pokoje, duża kuchnia i łazienka. Dostępne będzie od kwietnia:) jeszcze się decydujemy ale na to wyglada że jednak je wezmiemy. Tylko ciekawe co na to moja mama.. ostatnio z nią rozmawiałam to mówiła ze ona zniesie wszystko( kłotnie mojego brata z D.) żebyśmy tylko tam mieszkali;/ ciężko będzie nie tyle jej co mi samej no ale jak mamy być razem to trzeba sie na coś zdecydować. U mamy i tak będę co weekend bo z siostrą bym się zabierała:p Aa i jedyny minus dwaj kumple D. tez będą tam wynajmować więc jedyne czego się boje że D. będzie więcej u kolegów jak w domu.. no ale trzeba dac mu szansę po za tym do kwietnia jeszcze daleko

asik to dobrze że juz prawie po chorobie, dzielnie zniósl ospę:)
happymum super niespodziankę mama zrobiła:) wizyta na pewno będzie udana:)
sandra powodzenia u dentysty :)

Sandra - i jak zęby?
Madzialena - przyzwyczaisz się do mieszkania bez mamy.
My dopiero do domu wróciliśmy. Byliśmy na hot dogach i lodach , , oglądać meble do dennisa pokoju no i koszt to 180funtow + łóżko. Później jeździliśmy po sklepach ze sprzętem w poszukiwaniu kamery (gopro hero 3+) 8 sklepów a kamerki nie było :/:/:/
Dziewczyny ma któraś ekspres Dolce gusto albo tasimo?

HapPy- i wybraliscie cos? Ja mam tassimo, dla mnie bomba, uwielbiam ta kawe, jak z kawiarni ;)

Bylam dzis u naszej bylej niani i Majke cos opetalo od wczoraj.. masakraaaa... Tak ugryzla mlodego ze jejuuuuu.. Pozniej bila go po glowie.. W szoku bylam..
Jak wrocilysmy to tez dalej czadu dawala.. Teraz lezy w koncu cichoooooo...

Magda - właśnie nie wiem który:/ teściowa tez ma tasimo i mówi że super ale dolcr gusto ładniej wygląda :D
Kamerkę znalazłam ale goPro hero 4 (£279, 90!!!masakra)
Dennis juz spi :) wymeczony po calym dniu jeżdżenia

reklama
Happy masakra 40 min rwania bo co chwyciła to się wykruszal musiała go drutowac wychodziłam z tamtad dumna ze wytrzymałam a jeszcze 2 rwania przedemna gorzej jak wróciłam do domu , nie mogę się nachylac bo aż mi wszystko pulsuje oby do jutra.

Do góry