reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
HAPPY musisz sobie popatrzec, na necie jest duzy wybor albo na stronie tassimo popatrz jakie sa ;-) bo dolce gusto ma inne kawy i tassimo inne, w dolce np nie ma czekolady milki niestety, kiedys pilam z tassimo kawe creme brulee, pychaaa! ale to chyba sezonowka byla bo ostatnio jak patrzylan na necie to nie bylo

My po 8 wstalysmy, byly lokator wkoncu przyjechal po swoje rzeczy z piwnicy, wiec bedzie luz ;-) a jutro kupujemy lozko w koncu i nowy dywan bo tamten A. wsadzil do pralki i nastawil na 95C... bo on myslal ze tak samo jak z posciela zeby bakterie wygotowalo hahaha

Hej dziewczyny

Magda super ze zjezdzacie do Pl :) zawsze to bluzej rodziny

Madzialenka trzeba w koncu przeciac pempowinke i zobaczyc co to zycie z wlasna rodzina nie bedziesz zaliwala

Ja zostalam bez pracy bo ta pinda zamyka koncem lutego salon wiec ja jestem sobie na L4

Hejka:)
My pospalismy do 10:) juz po sniadanku a na obiad dzisiaj u nas ryba z surówka z kiszonej kapusty;)
PAULINA hehe faceci :) no zdarza sie tylko teraz nowy dywan musisz kupic :p
OLCIA to nieciekawie z praca:/

Ostatnia edycja:
OLCIA ale jak jestes na l4 to nie moze cie zwolnic?
MADZIALENA no a mialam isc sama wrzucic to on sie upieral ze on potrafi i ze sam pojdzie.. no to narobil :p

Hejka, dawno mnie tu nie bylo :p

Olciaaa wspolczuje z praca :///

U nas wszyscy zaczynamy byc chorzy, Miki od wtorku na antybiotyku, a dzis Hania z Danielem sie rozkladaja.... normalnie cudownie...
Juz wiosna moglaby przyjsc :confused2:

LIZA moja dwa antybiotyki w styczniu ;-) jeden w pl a tydzien temi dostala na zapalenie ucha wiec tez kolorowo.. mam nadzieje ze na tym skonczymy.
OLCIA to lipa troche ;/

Hej Liza :)

Ni nie mowcie bo Zu od soboty chora az juz mam dosc a kij wie czy wyzdrowieje do poniedzialku bo nie chce inhalacji ani nic

reklama
OLCIA, LIZA zdrowka dla dzieciakow!

Moj P. z kolei pod wieczor kaszle, w nocy troche a rano i w dzien nic.. sama nie wiem czy cos mu podawac moze chociaz inhalacje mu zrobie z samej soli :/

Aa musze sie pochwalic ze po raz kolejny zostane ciocia:) tym razem dzidzia bedzie u mojego najstarszego brata:) trojke juz maja podziwiam ich

Ostatnia edycja:
Do góry