• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA nika ostatnio do A. z pytaniem "tatusiu ile masz dzieci?" (Swoja droga nie wiem gdzie ona takie cos uslyszala) a A. do niej narazie mam jedno ale bede mial jeszcze dwojke corusie i synusia i mamusia wcale nie musi sie na to zgadzac.. a mi oczy z orbit wylecialy hahaha chyba nie normalny z trojka to bym miala caly leb siwy.

Moja tez kaszle, ale coraz mniej bo dostala meega syrop na kaszel ;-) bo takto prawie pluca wypluwala.

reklama
PAULINA hehe dzieci to czasem takie pytania zadaja ze szok ;) moj D. ostatnio pytal sie malego czy chce siostrzyczke to odpowiedzial ze jak sie bedzie z nim bawic to on chce :P ale serio na razie nie planujemy ale kiedys kto wie

MADZIALENA no my tez narazie nie starany sie, wrocilam do yasminelle i tak leci.. ale ja bym chciala ;-)

Heeejka ;*
U nas małe tez pokaszluje.. kolejny raz:wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze przejdzie

Ostatnio Julka tez pytała pare razy o rodzenstwo, ale została 'uświadomiona' że musiałaby się dzielic wszystkim i nie było by wszystko dla niej (przedewszystkim mamą by się musiała podzielic) więc podsumowała ze już nie chce rodzenstwa ;)

Olcia, wspolczuje z praca ;)
Happy, ładni Ci w okularach ;)
Paulina, to teraz masz mini dywanik pewnie hahahahaha a i gdzie kupowalas bolerko na ślub? bo ładne ;)

23MAY nie kupywalam. Koszt takiego nowego 250zl, wiec wypozyczylam za 80zl z salonu co suknie kupywalam ;-)

23May jak bedziesz miala przymiarke to zapytaj jakie ci dodadza bolerko gratis podejrzewam ze jak gratis to szalu moze nie byc :p a jak ci sie nie spodoba to zamowisz inne

23May tak domyslalam sie ze takie :p ta kuzynka co szyla w Mai na Filipa tez dostala zwykle atlasowe z krotkim rekawem, slabo to wygladalo do sukni na ktorej bylo duzzo koronki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry