reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

U nas dzien rozpoczal sie mega kaszlem u malego:/ zrobimy inhalacje i lece do apteki

SANDRA my tez przerabialismy dluzsza rozlake bo az na 3 miesiace jak D. pojechal do niemiec.Maly mial wtedy 1, 5 roku, tez jak widzial moje lzy to chcial zrezygnowac, w dniu wyjazdu jakos sie trzymalam nawet dobrze za to wieczorem rozkleilam sie na dobre, wyrzucilam z siebie wszystko. Szybko zlecialo bo przy dziecku to duzo zajec i nie bylo nawet czasu myslec:) bedzie dobrze zobaczysz:) a pod koniec D. zrobil mi niespodzianke bo mial niby jeszcze tydzien zostac juz posmutnialam a tu w nocy przyjechal z paka slodyczy:):)

reklama
Hej witam się po okropnej nocy maly płakał dosłownie co 10 minut i nie dało się go na dłużej uspokoić:( na koncu spał z nami więcej jestem cała polamana...boli go ucho wiec w poniedziałek lekarz.
Ja i S. Przyzwyczajeni do rozlak bo jak sie poznalismy to jeździł 3 razy w roku na ok 2 miesiące do rodziców. Jak byłam w 9 miesięcu to musiał jechac do polski a później jak Dennis był mały. Chociaż i tak za każdym razem było mega ciężko.

Sandra - ja wiem że wu dacie rade juz tyle przetrwaliscie to dacie rade!

My wczoraj zaliczyliśmy szpital maly chory strasznie. Ropiejace oczy ze otworzyć nie może. Krew z ropą z ucha. Ziekony katar a dziś doszedł taki kaszel że prawie zwymiotowal:(
Sle tu cisza

Sandra wspolczuje, ale dasz rade, musisz :)

Wy chyba zwariowałyscie :p czwórka dzieci... ja jeszcze mloda jestem, chce pokorzystac z zycia, teraz są wieksi to mam wiecej luzu nie chce znow wyladowac w pieluchach, no i nie bede robila dziecka bo corka tak sobie chce :no: do tego mieszkanie za male i nie nasze, jest bardzo duzo na nie... :no: takze mysle ze na trójce zaprzestaniemy.
U mnie wszyscy chorzy, suuuper :sorry::eek::nerd::confused2:

HAPPY zdrowka!! Dostal cos?
LIZA moze akurat za rok czy dwa sytuacja sie poprawi :D nie no ja cie i tak podziwiam za to ze z trojka tak swietnie dajesz sobie rade :tak:
SANDRA i jak?

No my dzis moze na chwile wyjdziemu ;-) chociaz pendzia zobaczyc i do sklepu bo mloda siedzi w oknie i co chwile mamusiiu ladna pogoda!
Lozko kupilisny w miare wygodne no i wyglad mieszkania sie dzieki temu zmienil na duzo lepsze

Paulina - Nawet antybiotyk dostał , dziś mam wizytę HV ze względu na to ze nie chce jeść mały a w czwartek idziemy z yym jego mówienie... rzygam tymi lekarzami za przeproszeniem :/
Nasz też czeka zakup łóżka a wczoraj kupiłam fotel Dennisiwi

Załączniki

• 1423472123723.jpg
    1423472123723.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 1423472136110.jpg
    1423472136110.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 48
Paulina na chwile obecną jest dobrze a co później to nie wiem najgorsza była niedziela i sobota wieczór. Chociaż w niedziele wieczorem juz nie płakałam , myślała ze będzie lepiej a staram się przyzwyczaić do tego i ze widzę go po drugiej stronie ekranu.

reklama
Czesc u nas też kaszel i katar się przybłakał. O 5 z młodym skocze do lekarza.
Ostatni tydzień przed feriami go złapało i tym oto sposobem będzie miał 3 tyg wolnego, ku mojej uciesze :O
Ale i tak ładnie, bo ostatnio był chory w przedszkolu.

Dla Waszych choruszków dużo zdrowia :*

Do góry