HEj
Bylysmy u ortopedy. No i wszystko w normie w sumie. Ma ta wade postawy stopy ale dzieci chod ksztaltuje sie do 3,5roku. Ma nosic kapcie po domu i buty sztywne i z wkladka ta specjalna. Miala juz takie wczesniej. Walczymy po domu z chodzeniem w kapciach.. bo ona lubi boso a lekarz nie pozwolil bo caly ciezar ciala stawia na stopach wlasnie. Wczoraj w CCC tez kupilam jej buty na wiosne z przeceny za 25zl ze 100zl. Profilowane i sztywna pieta i nosi je po domu bo kapci nie chce.
Tren- ale fajniusi brzulek. Poki kurtke nosisz to.nie widac pewnie ze w ciazg jestes. Ja jak bylam w 25tyg w Polsce to pod kurtka nie bylo widac. Wystrzelil dopiero po 30tyg

Milena- pokazuj swoj
Tak gadacie o tym odchudzaniu i ja bym chciala.. Ale lenistwo gora

Np teraz pije kawe i zagryzam eklerkiem

Mi potrzeba diety cud hehe.
Jakby cieplej bylo to rower i bym jezdzila ale tez tak wieje jak u Lizy ze leb urywa normalnie.
W weekend siadam do ogloszen z chatami i w nastepnym tygodniu ruszam ogladac

Luty taki krotki szybko.zlecial. 25go T wraca
A koza tak daje czadu ze szoooook. Wiec stosujemy metode wyplacz sie i pomaga. Mojej tesciowej sie to nie podoba bo twierdzi ze jak dziecko placze to nie moze plakac tylko trzeba je tulic i jak ostatnio Majka taka.jazde u niej zrobila to tak nas najezdzala ze jej nie tulimy i sama tam ciagle lazila i w koncu siostra T z nia porzadek zrobila tzn z tesciowa

A mala sie uspokoila zawolala mnie i przytulila sie i dala buzi, czyki wie ze zle zrobila a ta ryje mi glowe non stop o to.