• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moja mieszka w innym mieście, ale przyjeżdża do nas raz albo dwa razy w miesiącu na kilka dni i nocy pod rząd ...

Ale upał!
Chyba wyjadę z dziećmi nad jezioro. Nie wiem jak ogarnę sama dwójkę, ale szkoda lata żeby na męża czekać ...

reklama
Paulina kumaty to fakt, ale utopić się może każdy. Chwila nieuwagi..a przy małej to tak ciężko wciąż na dwóch patrzeć :p i nie wiem też czy dobrze robie bo w week ma być 38 stopni widziałam :szok: a to już niebezpieczne.
Fajnie nad morze :)

Fakt ale ja bym na twoim miejscu pojechala ;) przy 38 stopniach bym z domu nie wyszla u nas naszczescie dzis 30 jutro 28 ;) wiec dobrze ze tem nie jest jak w pl. A do morza mamy 5,5km

hej dziweczyny, po rozmowie z Łucja super , cieszy się :) juz mowi ze chcialaby juz zeby bylo :)
Ja 12 lipca jade na tydz nad morze odpocząc. Jedziemy w 5 osob, ale czekam na cynka od znajomych czy jada , bo jesli tak to biore Luske ze sobą , a jesli nie to nie chce ona jechac bo mowi ze bez dzieci nie jedzie , i moja mama zabierze ja do krakowa na wakacje do mojej babci. Ja juz jako tako zakupy na wakacje mam zrobione tylko jeszcze musze gacie do kostiumu z wysokim stanem kupic zeby brzucha nie opalac. a w piątek za tydzien ide na opalanie natryskowe bo strasznie biola jestem :)
Ja juz jestem na zwolnieniu wiec cale dnie wyleguje sie na dworze :))

MAGDA a natrysk jest bezpieczny? My we wrzesniu na Slowacje jedziemy, nie zabardzo mi sie chce juz wolalabym Balaton albo polnocna Chorwacje... dzis pogadam z A. jak on to widzi.. a do Baltyku mam 5km :p dzis jedziemy ;) i super ze Lucja zadowolona!!

Paulina- ja z moja mama mam bardzo dobry kontakt i sie dogadujemy. ;) Gorzej z pania tesciowa ;)

Moi maja nowego psa i mlody jest ma chyba ze 3msc i taki skubaniec jeszcze glupiutki. Nie posiedzisz bo gryzie po nogach i wskoczyl mi na lawke bo mam rozpuszczone wlosy i fruwaja i chcial mnie zlapac za nie wariat jeden. Maja ma frajde z nim. Wynosi jej zabawki z basenu a ta go gania po podworku ;)

Co do wczasow gdzies to nie wiem czy gdzies pojedziemy.. zobaczymy

Tak opalanie w ciąży natryskowe jest bezpieczne , bo to nic innego jak samoopalacz czy balsam bronzujący, a to w ciąży przecież jest dozwolne. Poza tym natrystkowe opalanie to zdrowe opalanie , alternatywa dla osob z uczuleniem na slonce czy wlaśnie ciężarnych zeby w lato nie byly bladziochami :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry