reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LENATI wlasnie.. pokoj dalej od centrum to oczywiscie nie problem bo auto mamy ale problem jak np A. bedzie sie chcial grzanca napic. Ja bez prawka, Nika pod pacha i jeszcze autobusem jechac jak nie ma sie orientacji w miescie :p

reklama
Paulina to nie są wielkie galoty :) normalnie rozmiar S tylko materiał kończy się 3 cm pod biustem. Zakupiłam je wczoraj w calzedoni i wyglądają spoko nawet po ciąży jak zostanie mi jeszcze brzucha to ładnie go zakryją :)

MAGDA dla mnie takie majtki konczace sie blisko biustu to sa galoty :p nie wazne jaki rozmiar :D

Na 13.15 lecimy do lekarza. Mloda kaszle ze pluca wypluc idzie od dluzszego czasu a od dwoch dni sie nasililo, od dwoch dni zolte gile po pas a dzis w nocy plakala ze ja prawe ucho boli... i tak dlugo zdrowa byla.. miesiac az.. dobrze ze przez najblizszy tydzien ma nie byc upalow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAGDA tutaj kobiety z pokaznymi brzuszkami w normalnych bikini opalaja sie na plazy, brzuch do slonca i leza na lezakach. To jest dla mnie dziwne :p

Każdy sobie rzepke skrobie :)) ja brzucha na słońce bym nie wystawiła.
Zaraz śmigamy na plażę, jak tylko malutka wstanie :D

Ja dzis umieram na bol glowy przez upal w dodatku wstalam przed 5...

My bylismy w niedziele nad jeziorem. Dojechali znajomi i calkiem fajnir bylo. Byly dwie ciezarne z pokaznymi juz brzuchami na wierzchu. Jedna miala stroj dwu czesciowy i miala tak ogromne cycki ze stanik na polowie cyca sie trzymal jakby mial zaraz spac a brzuch czerwony. Druga tez brzuch caly czerwony... Ja bym osobiscie brzucha nir wystawila bo dla mnie to niezbyt ladne jest. Owszem ladnie wygladaja kobitki ale jak sa ubrane i brzuszek jakos ladniej wyglada a nie tak. Jak bylam w ciazy to bylismy na basenoe i bylam w jednoczesciowym stroju bo brzuch sobie moge wystawiac w domu a nie na plazy czy basenie.. ;) Takie moje zdanie.

Troche ma sie ochlodzic niby od pojutrza. Czekam z utesknieniem bo glowe mi rozsadza...

MAGDA tu raczej nie chodzi o ladny wyglad tyljo poprostu o promieniowanie UV a dziecko, to nie jest dobre.
My bylisny nad morzem 3 dni no i N. ma zapalenie uszu ;)) 600kr w aptece zostawione, dostalan zalamania normalnie... ale jeszcze tylko 300kr i lekarstwa N. bedzie miala za 50% przez kolejny rok haha a patrzac na liczbe jej wizyt u lekarza to nastapi to niedlugo

Paulina- ja wiem ze to jest niebezpieczne ale nie ladne tez... No jak sobie przypomne ta w stroju dwuczesciowym i prawie cyckami na wierzchu to sory...

Lenati, Tren a wy jak dajecie rade z upalami? ;)

P.S Paulina zdrowka dla Nikoli ;)

reklama
Ja zdycham, doslownie. prysznic 3 razy dziennie, bo plynie ze mnie, chowam sie w cieniu, ale predzej to ja robie cien :D Dzis na szczescie u nas wieje. wiec da sie zyc.

Do góry