Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak . juz od wczoraj jestem pod opieka szpitala . jak tylko powiem ze jestem od tego lekarza to wszyscy staja sie bardzo ciepli , takze jestem zadowolona .Ty w Koperniku sie zdecydowalas rodzic?
Hej.
Ja jednej z naszych pan przedszkolanek nie lubie i Maja tez nie przepada za nia, bo jak ma ranna zmiane to Maja nie chce isc i placze tam.. Czepia sie jej ciagle, i ze Majka jest zywa.. Po to daje jej pod opieke Maje zeby sie nia zajmowaly kozy jedne.. Taka ciepla wcale nie jest w stosunku do dzieci bo jak mala prowadze to jeden chlopiec zawsze z jej grupy tez przychodzi i tez tak placze.. Dzis futryny sie tak trzymal ze masakra.. Ehhh
ale panie mowia ze i to ogarna tylko czasu trzeba. We wrzesniu wycielismy 3 migdal, wczoraj bylismy u alergologa, wyszlo uczulenie na jajka, kurczaka, soje, marchewke i do tego laktoza.