@Mamaa20 ojejki... Biedulka. Ja to ogólnie z diagnoza idę do lekarza na ogół.

hehe

Ale fajnych lekarzy mam. Przychodnie zmienialam 4 razy, i w sumie wrocilam do tej pierwszej

Raz nam się tylko przyglup-lekarz trafił. Kazał mojemu D na grzybice stop białe buty kupic żeby słońca nie przyciągały (?? WTF??). A tak to są tu dobrzy lekarze. Tylko trzeba szuuuuukac czasem dość długo.
A z ta pogoda w UK, nie jest tragicznie. Na wszystko idzie znaleźć sposób. Podejrzewa ze u ciebie tez jest cos takiego jak Children Centre- to takie swietlice dla rodziców z dziećmi do 5lat

Maja najróżniejsze zajęcia. Przy córce poznalam mamę chłopczyka młodszego od mojej Lilki o 3m-ce. Teraz ja i jego mama jesteśmy przyjaciółkami a nasze pociechy przyjaźnią się juz od 3lat.! Na pływaniu dla niemowląt i małych dzieci poznalam 3polki z maluszkami. W deszczowy dzień nie ma nic lepszego jak bieg do świetlicy na 3h

Zobaczysz, ze jeszcze ci się tutaj spodoba.
Na takie siedzenie w domu jako takie nie narzekam. Dwa razy w tygodniu jestem w szkole, weekendy mój D. Ma wolne, raz w tygodniu zakupy, raz w tygodniu zajęcia dla rodziców ( jak świadomie wychowywać dzieci- suuuuper.!) i w sumie zostaje jeden dzień słodkiego lenistwa