Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj, ja mojego męża poznałam przez moją przyjaciółkę, oni znali się już dłuższy czas, no i wspólne wypady do kina na pizze cała grupą i tak od słowa do słowa wybraliśmy wspólna drogęrok później mój zaczął gadać mi o dziecku, ja tego nie brałam na serio ale cieszyłam się ze facet chce dziecka i nie po trzydziestce, tylko chce być młodym ojcem
no i tak były walentynki poniosło nas i tak o to moje dziecko urodziło się 14 listopada [emoji14] jak byłam w ciąży zareczylismy się a jak mały podrosl wzięliśmy ślub, mieliśmy na prawdę fajne wesele, było dużo gości potem zamieszkalismy razem
mój pierwszy facet na serio, poznałam go jak miałam ledwo skończone 16 lat
Dzisiaj mam 19 niczego nie żałuję a po 30 jął będę chciała to zrobię sobie dziecko z nudów, a nie bo zegar biologiczny tyka i jak nie teraz to nie wiadomo kiedy
za rok pisze maturę, ja pójdę na studia a moje dziecko do przedszkola
Jestem dumna z męża i z samej siebie... Na prawdę mam moc i wiarę ze dziecko w niczym nie przeszkadza, jeżeli wychowuje się je w pełnej rodzinie, ludzie patrzą na mnie jak na dzika, a gdy dostrzegają obrączkę na palcu to stare mochery aż się uśmiechają, bo same miały młodo dzieci... Jedynie wkurzają mnie matki które maja malutkie dzieci i pracują i dokopuja mlodziutkim uczącym się mamom, że dostają pieniążki na dzieci a nie pracują... Nie myślą o tym ze ta dziewczyna dzisiaj ma małe dziecko i soe uczy a za 10 lat będzie spokojnie pracowała bo dziecko będzie miała ja tyle samodzielne żeby samo sobą się zajęło
![]()

No tak