Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak spotkałam się z tym od strony sąsiadów oraz osób przechodnych.. Ja zawsze zaznaczalam zs moje dziecko było planowane i bardzo chciane to nasze oczko w głowie [emoji4]Pytałam raczej o to, czy spotkałyście się też z komentarzami ze strony osób postronnych, że jak młoda dziewczyna to musi być wpadka![]()
Ja czuję się rewelacyjnie! Jedyne, co doskwiera to ból pleców wymiennie z bólem pod żebrami, ale jakoś ostatnio nawet się uciszył![]()
Cześć dziewczyny, można?
Lat 21, ciąża chciana, planowana, choć wiele osób wcale w to nie wierzy, też się z takim czymś spotkałyście?
26 sierpnia powinniśmy witać naszego brzdąca na tym świecie![]()
Hej miło poznać [emoji4] moja Lena urodziła sie z wagą 3970 kg i 58 cm [emoji4]Nie wiem czy tutaj się udzielalam czy tylko podgladalam. Hej. Jestem Ewelina i mam poród 2 miesiące przed 21 urodzinami. U nas ciężko powiedzieć czy planowane czy wpadka. Bo 'jak będzie to bedzie' i tak planowaliśmy ślub wiec trochę wcześniej czy później dziecko to bez różnicy. Męża mam 14 lat starszego.
Dzidziuś duży, ponad 2,5 kg a tydzień 35+2
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom