Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heh.. Każdy zachodzi w ciążę w wieku,który jest dla niego odpowiedni i czuje się już na to gotowy.
To nie wchodz w ten wątek - proste.Taaaaa.....
A weszłam tu bo to forum. Miejsce z zalożenia do wymainy myśli i poglądów. A mój pogląd jest taki, że 18 lat to nie czas na dziecko. Tyle i tylko tyle. Nikogo nie "cisnę", chyba że ktoś widzi nadinterpretacje.
Tak, zgadzam się w 100%. Przecież każdy decyduje sam o swoim życiu. Kobieta powinna drugą wspierać. Nie rozumiem czemu w tych czasach w niektórych kobietach jest taka zawiść. Jeśli ktoś się cieszy z ciąży w młodym czy nawet starszym wieku, z jakiej racji ktoś się wtrąca ? Jeśli jest gotowa, kocha od samego początku dzidziusia to czemu podkładać jej kłody pod nogi i sprawiać przykrość, nie rozumiem..@Misty1008 dokladnie. To tak jak wejsc w wątek staraczek i mowic "po co wam tyle dzieci?", "jak mozna nie umiec zajsc w ciaze?!" np..
![]()
Przeraża mnie to co tu czytam....23lata i 3cia ciąża? 18 lat i ciąża? 20lat i drugie dziecko? Wiem, każdy orze jak może, mam nadzieję że nie jesteście beneficjentkami programów aktywizujących młode matki z uwagi na wykluczenia społeczne, bądź benef. programów wspierających i utrwalających niewydowlność finansową w połączeniu z wyuczoną bezradnością. Spokojnej ciąży i lekkiego porodu.
Hej miło cie poznać. Ja też urodziłam w wieku 17 lat ☺Hej dołączam do wątku, w 12t ciazy termin mam na koniec wrzesnia. Mam 21 lat. Pierwsza dzidzię urodziłam w wieku 17 lat.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom