reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme to super gratuluje:-):tak:ja w swoje wcislam sie po roku:zawstydzona/y::-(masakra - ale juz moge chodzic w dawnych ciuszkach - nareszcie:-)
Oliwka super, ze z dzieciaczkami juz oki.. straszne to jest jak nasze maluchy choruja:-(

reklama
No ja już tylko brzuch chce zgubić a reszta niech zostanie :-p dlatego nie oszczędzam się i jem ile wlezie :-p bo nie chce zgubić tej wagi :-p ale brzuszek smaruje specjalnym kremem i jak będę mogła zacznę ćwiczyć i będzie super :-) ...

A takie pytanko mam :-p ostatnio same pytania mam wybaczcie :-p
Kiedy robią się zwisy ? :-p kiedy można zauważyć czy ma się zwisy czy nie ? :-p

mi się wydaje, że to od tego, że raz, jak przestałam karmić to zaczęły maleć,bo były duże i dużo skóry zostało, a w środku cyca już nic nie było, a do tego jak skończyłam karmić zaczęłam się odchudzać dość mocno, i też straciłam masę z nich.. i teraz to takie worki puste :baffled: fuj

a o te zwisy to chodzi o piersi czy brzuch?:confused: bo brzuch to chyba najłatwiej schodzi i się robi płaski tak bez niczego ;-)

feemka jak zaczynasz krmic to gruczoly mlekowe sie powiekszaja wiec piersi staja sie wieksze skora sie rozciaga, a gdy juz przestaniesz to gruczoly wrcaja to swoich podstawowych rozmiarow a skora juz nie i zacyna jej nadmiar wisiec.. jakos tak :p

ja zwisów na brzuchu nie miałam wcale bo miałam małe brzuchy i każdy nie wierzył jak mówiłam że jestem w 7 czy w 8 mc ,mówili że wyglądam tak 4-5 więc jak wychodziłam ze szpitala to praktycznie brzuszek miałam taki jak przed ciążą , więc superanko szybko mi zleciał.Ale coś za coś ,Oliwki nie karmiłam bo szybko zanikł mi pokarm a poza tym była karmiona mlekij które miało wiecej wartości odzywczyć,zeby szybciej przybuerała na wadze...a młodego karmiłam 6 tygodni potem jak skończyłam to cyc mi oklapł i zmalał....ech chyba już tak jest ze zakonczeniu karminia cyc sie zmienia

reklama
femmka gratuluje.... ja to moge tylko pomarzyc o starych spodniach....musze kupic nowe o rozmiar wieksze...tak mi to dupsko rozwalilo:-:)-(
a co do zwisow....mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie...mi piersi urosly o 1 rozmiar ciekawe co z nich pozniej zostanie:wściekła/y:

iwoneczka sliczne masz zdjątko...bardzo ladnie wygladacie:-D

a ja wlasnie zauwazylam ze mi wyskakuje ząb mądrości hehe:-D:-D:-D

Do góry