Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale już jest lepiej :-)
a ciąża chyba 4 tygodni trwa no nie ?

po prostu wysiadam z nia, a jak marudzi... matko, jakby ktos mi corke podmienił:-( po prostu mam dosc...
jak na targu przekupki 
mniam.
więc jeszcze mi trochę zostało
CHWILAMI ty to masz zawrotne tempo życia,,,ech gdyby teraz ci sie dzidzia przytrafiła to byś miała urlop hi hi
bo na zajęcia chodzić trzeba.Jedynie co to przestałabym chodzić na sekcję pływacką (2x w tygodniu) a reszta zostałaby taka sama
No ale świadomie nie jestem w stanie rzobić fasolki
no jak się przytrafi (jakimś cudem) to damy radę :-)Wczoraj dałam M. ta koszulke z napisem "Najlepszy Mąż na świecie" i... łaził wniej dumny przez cały wieczor, a dzis załował, ze koszule musi do roboty załozyc, hi hi... oznajmił mi, ze ma zamiar w niej normalnie chodzic, nawet w latoPodobno go ta koszulka bardzo dowartosciowała, he he...
3majcie dzis kciuki, bo moze sie wyjasni ewentualny awans M.... az sie boje co mu powie ta dyrektor regionalna
![]()
No i połechtałaś jego ego
a oni to uwielbiają 
kitty, narobiłaś mi smaka na naleśniki mniammmja jestem kuchenne beztalencie
niby coś tam gotuję, ale ciężko mi to idzie a na dodatek nienawidzę zmywać
![]()
Gotować nie znoszę! Wolę już pozmywać. A w kuchni to ja tylko lubię posiedzieć z kumpelą i poplotkować
noooo i herbatkę wypić.
wszystkie położne bekę miały jak wchodziły
nie ma co robić 
ponudz sie troche, bo potem to bedziesz miala wesolo.. jak lena byla malutka to mowilam, ze chcialabym, zeby byla juz duza to bysmy sie bawily itp.. a teraz jak widze, ze 50 raz idzie do mnie z klockami to masakra
ale da sobie wytlumaczyc, ze teraz mama jest zmeczona:-)
to jest straszne normlanie

jakoś pewnie się czuje mając ją w rękach wiem że nic jej nie zrobię :-) a jak niunia urośnie to tata będzie się z nią bawił
on to dzieciak taki jeśli chodzi o zabawy
pewnie będzie jej zabawki podbierał
az w koncu powiedzialam, ze ma sie odczepic od nas.. mowilam Adamowi, ze jak bede taka na starosc to ma mnie kopnac w dupe