reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

chyba mnie deprecha łapie ... jakaś taka bez życia jestem ... :-( leżeć jeść i płakać mi się chce :dry:

ASIOWO - no i tak chyba będę robić ... mam tylko nadzieje że w nocy da mi trochę dłużej pospać :dry: a Twoja Paulinka to szybka jest ! już prawie siada ? to chyba szybko nie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
chyba mnie deprecha łapie ... jakaś taka bez życia jestem ... :-( leżeć jeść i płakać mi się chce :dry:
Femka... to normalne!!! Jestes po porodzie... hormony szaleją!!!
Duzo odpoczywaj, nie sprzataj, nie pierz, nie gotuj... tylko bierz mała do łozka i zajmuj sie tylko nią:tak: K. sobie poradzi... i zmuś go, zeby Ci duzo pomagał, a na pewno kryzysik zaraz minie!!!!:tak: Duzo sił zycze!!! Wszystkie przez to przechodziłysmy...
a ja przeciez wczoraj nawet tak miałam, a juz prawie 5 miesiecy ma moja córcia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme mi mi polozna powiedzila ze czasami moge miec wrazenie ze piersi zrobily mi sie lzejsze i bardzo miekkie---i ze to jaknajbardziej prawidlowo-i rzeczywiscie takie mam a pokarm jest caly czas....
przystawiaj mala czesciejzebys wiedziala ze nie jest glodna.a dzieki cudnej prolaktynie pokarm przyjdzie::p:) na nas herbatka hipp dla karmiacych jak najbardziej dziala

madzik -powinni dac ci jakies namiary na polozne w szpitalu jak bylas....

moja mala wazy dzis 3 750 .....jak wuchodzilysmy ze szpitala mila 3 330...chyba prawidlowo ..nie wiem ssama

Dobry wjecier :)

Angel co za baznadziejne babsko :wściekła/y: To, że nie chcesz rezygnować z siebie i ukończyć szkołę nie znamczy, że nie kochasz swojego synka :tak: Ciebie to tylko podziwiać trzeba za siły w godzeiu tego wszystkiego. A ona pewnie do szkoły nie wróci jak wiele takich jak ona...a niech sobie później pluje w twarz, że nie postąpiła jak Ty :tak::tak::tak::tak: Z mojej strony masz ogromny szacunek :tak:

Nie mam siły odpisywać na wszystko co namazgroliłyście :-p Życzę wszystkim kolorowych i spokojnych snów.

Witam. Tak na marginesie jestem tutaj nowa i niezmiernie dziwie się opinią w tym temacie. Jak narazie na każdym forum o nastolatkach w ciąży, z jakimi miałam styczność zauważyłam jedynie obelgi itd. kierowane w stronę dziewczyn, od podobno dojżalych kobiet.

Również jak założycielka tego tematu, mam 16 lat i ,,wpadkę" w brzuszku. Jest to najprawdopodobniej 12 tydzień ( bynajmniej tak wynika z moich obliczeń)
Mój chłopak, z którym jestem już od roku na moje szczęście jest odpowiedzialny i na wieść o dziecku zareagował aż nad to entuzjastycznie. Dodam, że mój ukochany ma 18 lat.
Teraz mam do Was dziewczynki kilka zasadniczych pytań.
1. Wiem, ze to mało odpowiedzialne z mojej strony, lecz nie byłam jeszcze u lekarza. Do jakiego najlepiej się wybrać, czego mogę sie spodziewać na pierwszej wizycie.?
2. Jak powiedzieć o tym rodzicą.? Chcę to zrobić tak aby przekonali sie, że pomimo tego iż w tak młodym wieku popełniłam ,,błąd" jeśli tak mogę to nazwać. jestem jednak na tyle odpowiedzialna iż poradze sobie z wychowaniem dzieciątka, nauką i całą rasztą.

Pomożecie. :) ?

Witam.! :)
Mam 16 lat i 12 miesięczną ,,wpadkę" w brzuszku.
Sama nie wiem co o tym myśleć. Cieszyć się, płakać, zadręczać.?
Nie mam odwagi aby powiedzieć o tym rodzicą.
Do lekarza też boje się wybrać, choć sama nie wiem czemu ... poza tym, mieszkam w małej miejscowośc i już obawiam sie plotek, docinek i obelg skierowanych na moją osobę.
Dziewczynki, jak ja mam sobie z tym radzić, co myśleć.?
Jest tu moze jakaś ' kobitka ' w podobnej sytuacji do mojej.?

Na forum są dziewczyny w podobnej sytuacji więc napewno pomogą :tak: Zapraszam na wątek głowny - tam toczy się życie :-)

reklama
ja tylko na chwilke.. Adaś w nocy dostał gorączkę (w tyłeczku 39,1st) dałam mu w nocy czopka a on go wydalił razem z kupką.. odczekałam 6godz i chciałam dać mu drugiego, a on znowu go wywalił z kupką.. nie wiem co robić:wściekła/y::-:)no: do lekarza nie pojde bo boje sie wychodzic z nim na dwor z ta goraczka a maz jest w pracy wiec samochodem tez nas nie zawiezie..

Ostatnia edycja:
Do góry