Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

z naszej niuni
ale... no właśnie... chyba jestem za ciasno albo źle zszytabo jak wchodzi to wszystko mnie ciągnie...mialam sie zapytac wczoraj ..bo bylam w przychodni i baba wkrecala mi o szczepionkach-takich nfztowskich i jakis innych za ktore ja bym placila.....i nie wiem bo to chyba kupa pieniedzy by byla...
jak wy szczepilyscie swoje dzieci??za swoja kase-widze ze sheppy tak--moglabys powiedziec ile te wszystkie szczepienia Cie wyniosly??tak mnie nastraszyla ta pigula....
jedyna roznica jest taka, ze dziecko jest kłute 3 razy... ale moja mała bardzo dobrze to znosiła
Teraz juz po 1 raz bedzie kłuta
ani sladu bo ukłuciach i nic jej nie było...
hejoo;]
dziewczyny jest akcja tzn dostałam okres 4 pazdziernika a w tym miesiacu ani slychu ani dychu by sie pojawil z K sie seksilam ale nie do konca wiecie o co chodzi. mialyscie wszystkie od poczatku regularne @??
ja na szczescie ciagle ciesze sie wolnościa od @ po porodzie

: