reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DZIEWCZYNY Zdjęcia małej już sa na fb;)
Kechu-okropne! Dorośli a tacy nieodpowiedzialni brrr az mnie ciarki przeszły jak sobie pomyślałam co mogło sie stać!
Miska -Witaj i

Paulina-właśnie zobaczyłam ze pytałaś i sandra:) hmmm mam nadzieje że sie nie oobrazi ze to pisze ale ma troszkę problemów rodzinnych ale czuje sie dobrze tylko ze czasu mało bo wiktori juz ferie sie skończyły:)

Heeeej, czytam Was ciągle ale jakos nie mogę sie wbic ;)
U mnie po staremu.. Młoda szaleje jak zawsze;D
Pogoda u Nas super, Jula by tylko na dworze siedzialaa. Ja byłam dzis na 'szmatach' i kupiłam młodej pare rzeczy za grosze dosłownie, ale pierwsze jej pytanie to oczywiscie dllaczego nie kupiłam nic z kucykami haha.
Ostatnio cos jesc nie chciała, nawet jej apetizer kupiłam, ale juz dzis bylo lepiej;p

Happy, gratullacje

A ktos pytał o tabletki sylvie, to ja zazywam od ponad 2,5 roku.

A dla nowych to jestem Kasia, 20 lat, mama prawie 3 letniej Loli. Tak więc witam się z wszystkimi ;)

happy ale sliczna :) a jakie ma dlugie nozki, jak modelka. A twoj brat ile ma lat jesli mozna wiedziec? :) eh...nawet nie chce o tym myslec co sie moglo stac. Mam tylko nadzieje ze sie nie rozchoruje od tego biegania w rozpietej kurtce i bez czapki. :)

Heeeej, czytam Was ciągle ale jakos nie mogę sie wbic ;)
U mnie po staremu.. Młoda szaleje jak zawsze;D
Pogoda u Nas super, Jula by tylko na dworze siedzialaa. Ja byłam dzis na 'szmatach' i kupiłam młodej pare rzeczy za grosze dosłownie, ale pierwsze jej pytanie to oczywiscie dllaczego nie kupiłam nic z kucykami haha.
Ostatnio cos jesc nie chciała, nawet jej apetizer kupiłam, ale juz dzis bylo lepiej;p

Happy, gratullacje

A ktos pytał o tabletki sylvie, to ja zazywam od ponad 2,5 roku.

A dla nowych to jestem Kasia, 20 lat, mama prawie 3 letniej Loli. Tak więc witam się z wszystkimi ;)

ja pytałam i jak po tych tabletkach dobrze sie czulas ?

reklama
Do góry