reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
AGATA automat masz? To sie nie narobisz :p chociaz wiem ze swojego przykladu ze w ciazy to sie nawet do toalety wstac nie chce
MAGDA kiedys zostawilam Nikole w pokoju z A. jak gral a ona wstala i zaczela mu walic rekami w tv i sie smiac na caly dom a A. oczywiscie takim blagalnym glosen "Paaaaaauliiiiinaaaa!" A ja na zlosc ze zajeta jestem haha

My wstalysmy o 8.40. Nawet wyspana jestem. Kibelek nam w nowym domu robia :D ja wybieralam, i wszystkie plytki zielone :p

Hejka dziewczyny
Dziekuje za wszystkie gratulacje i zyczenia :tak::happy2:
imrezka sie udala, w USC bylo ok, Ł. mnie rozsmieszyl powstrzymujac smiech i nie dalam rady zaczelam sie smiac :p literki poprzekrecalam w paru slowach no ale co tam :-D
I dwie fotki nasze ;)

Załączniki

• 20140228_123749.jpg
    20140228_123749.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 20140228_124011.jpg
    20140228_124011.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 51
Liza-Gratuluję :)
Agata-to rzeczywiscie dużo czasu pracy nie masz za to sporo składania; )
Magda ja na McDonald mam zawsze ochotę:)
Mały sIs zrobił wcześnie pobudke bi o 7 ale S. Do niego wstał wiec ja i tak pospalam tule ci zawsze:)

Liza ; Ślicznie wyglądaliście no oczywiście moje gratulacje :-):-)
agata1991 : widzę że kwietniowa mama :) I ten sam rocznik co ja ;-)
No ja dzisiaj tak na szybko wstałyśmy nie dawno teraz Wiki je płatki i śmigamy zaraz do szkoły , potem jakieś małe zakupy i sprzątanie , a czuję się jakbym całą noc nie spała w ogóle przyszedł taki okres że cały czas bym spała . Miłego dnia dziewczyny :-):-)

Paulina- moj tez zawsze Nooo wezzzzzzzzz ja :D
Liza- slicznie wygladalidcie;)
Sandra, Agata- na kiedy macie dokladne terminy? Moja tez kwietniowa panienka ;) i Renaty chlopcy tez;) i Olci;) duzo dzieci kwietniowych;)

Hejka:-)
liza jeszcze raz gratuluje:) Ślicznie wyglądaliście:-)
agata powodzenia w składaniu ubranek:-) mnie dzisiaj czeka układanie w półkach:p
magda ja też czasem wychaczę coś fajnego w lumpeksie :p Ostatnio kupiłam sobie szare rurki z H&M za 4 zł bo były wszystkie ciuchy -50% :p Małemu uzbierałam juz parę podkoszulek na lato:)
paulina jak mały przeszkadza mojemu D. to zawsze jest ,, idz zobacz co mama robi,, hehe:-)

My pospaliśmy do 9.30 :) Synek zjadł całe śniadanko i zajada jeszcze misia lubisia, dzisiaj na obiad ogórkowa:)
Miłego dnia:)

reklama
Do góry