reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;)

Renata wspolczuje uczulenia na slince. Ja to bym chciala jakies zwierzatko ale szkoda by mi go bylo bo Zu by wykonczyla

U nas cieplutko caly dzien na dqorze. Zu wczoraj zaliczyla bliskie zderzenie z asfaltem pod samym szpitalem broda obdarta a tak to nic jej nie jest.

Zu ma szpare miedzy zebami jedynkami na gorze. Nikt w rodzinie nie ma. To sie pozniej wyrownuje czy zostanie tak? Czy ktores z waszych dzieci tak mialo?

Od wczoraj Zuzia przesiaduje w piaskownicy i wczoraj byla jedyna dziewucha i chlopcy sie klocili ktory ma jej babke robic ;D

Załączniki

• 1398968906113.jpg
    1398968906113.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Ola ta szpara moze jej zniknąć jak wyjdą stale zeby, lub inne mleczaki, ząbki sie zsunął i juz.
a co do zwierzątka. F strasznie intensywnie kochal wszystkie jakie posiadalismy. co nasze koty przezywaly to ja sie dziwilam ze zyly. jak przytuli to nie raz kota wykrecalo z bolu :)

minelo mu troszke. nadal uwielbia nosic na rekach, glaskac, patrzec sie godzinami. na wszystkie male zwierzątka. Marzeniem jego jest jez.

MAGDA my czekamy z garniakiem do samego slubu. Kupimy jak przyjedziemy dwa tygodnie przed slubem. Moj A. to ra chudnie a raz tyje, wiec wole nie ryzykowac ze nie zapnie sie w spodnie :p zeby byly za duze to pikus ale zeby sie nie zapiol w dniu slubu. A zamowiliscie obraczki? Bo do 6 tyg srednio sie czeka wszedzie.
OLCIA my tez mamy szparke miedzy zebami ;) i nikt u nas w rodzinach nie ma. W zebach stalych juz nie powinno jej byc

Załączniki

• 1398976292967.jpg
    1398976292967.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 58
Paulina mała uroczo wyglada z ta szparko ;)
Olcia fajna masz ksiezniczke w domku ;))

nas zimno i pada deszcz dzis planujemy jechac po rolety do malego pokoiku bo zamierzamy sie tam przeniesc a mieszkamy na parterze wiec wszystko widac... chce tez malemu kupic nowy materacyk do lozeczka hustawke i nowe butelki . Moja mama chce kupic mu chodak a tescie krzeselko do karmienia ;)

A u nas dzis znowu pieknie!!! Znaczy sie narazie mroz, ale bezchmurnie, piekne sloneczko swieci! A my dzis same do 18... caly dzien spedzimy na polku.

MLODAMAMA Nika dziekuje :p krzeselko do karmienia to swietna rzecz, ja uwazalam ja za zbedna dopoki nie poczulam tego "luksusu" na wakacjach. Ledwo wrocilismy a ja po allegro buszowalam i zamawialam ;p

U nas dziś tez zimno. Niby slonce swieci, ale malo przyjemnie. Mnie nerwy ponoszą. za grosz cierrpliwosci nie mam. nawet lyzeczke dziś zrugalam bo mi z reki wypadla. Powinnam @ dostac, kiedy niewiem :) jesli ma być reguralna to powinnam dostac 28-go. cycki bolą jak diabli. Moglabym nie dostac :) :D

Hejka:)

My u teściowej, wczoraj przyjechaliśmy i wracamy jutro:) Wczoraj była piekna pogoda, za to pod wieczór burza a dzisiaj zimnica jak nie wiem, dopiero pozniej wyjdziemy na dwór;/

olcia
mój synek również ma szparkę między zębami ale wydaje i sie że jak wyjdą ząbki stałe to wszystko sie zrówna:) Zresztą ta przerwa dodaje mu uroku:p
paulina śliczną masz córeczkę:)
renata oby to nie była jakas poważna infekcja;/;/
młoda mama mój synek do tej pory jada w foteliku do karmienia, jeszcze się mieści i przynajmniej mi nie ucieka jak go karmię:p

Miłego dnia:)

Hej.

Paulina- noo my garniak musielismy teraz juz bo on przed slubem bedzie 4 dni jakos. Obraczki juz mamy, po dwoch dniach byly gotowe :) Mamy takie pol okragle i ja mam diamencik jeden, T zwykla i w srodku grawer. Zamawialismy u zwyklego zlotnika i jest ok.

Bylismy ogladac wczoraj to mieszkanie... Piekneeeee, ale nie na nasz budzet.. :// dzis pojedziemy ogladac jeszcze jedno a jak nie to odpuszczamy sobie... Gdyby nie slub bysmy je brali.. a nie mozemy sie z kasy wyplukac do zera przed slubem...

Renata- trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla :)

Olcia- moja tez ma szpare na gorze miedzy zabkami :)

Wczoraj jak szlismy do tego mieszkanka tak lalooooooooooooo ze masakraa. Zalozylam malej folie to tak darla japke i ja zrywala ze sciagnelam ja i sie uspokoila... i deszcz na nia nawalal... dziwaczek moj maly ;)

fotelik super sprawa teraz jak maly juz zaczyna siadac to bedzie bardzo pomocny , ;))
u nas leje deszcz i strasznine zimno jest wieje ... maly sie bawi wstal 8.30 ok 11 znow poloze goo spac i zaczne gotowac obiad ;)

przystojniak ;]
10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg

Załączniki

• 10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg
    10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
MAGDA ooo szybko. Ja jak pytalam u zlotniczki co robila zloto niedaleko mnie to tez 3-4 tyg. Nasze jeescze nie gotowe, we wtorek lece do Pl to mam nadzieje ze wysla juz smsa z apartu i bede mogla odebrac ;) a ile daliscie za obraczki?

U naaas pieeeknie ;) tyle ze co chwila zawiewa wiatr skandynawski taki mrozzny ze szok. Ale i tak fajnie ;)

laski co ile robicie pranie? Ja co dwa dni i to ze dwie pralki.. wiec rownie dobrze moglabyn codziennie prac. No masakra :/ OLCIA teraz tak jak ty bede prasowac haha biore sie za to z takim optymizmem... moj mi kupil deske do prasowania a dzis przywiezie zelasko buhahaha bo on chce miec rowniutkie.

A i jutro moj do restauracji mnie zabiera. I to tak sam od siebie zaproponowal, ja nawet nic nie mruczalam na taki temat ;)

Do góry