reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum u nas czasem się zdaży że P. zaśnie w dzień ale to jest raz na 2tygodnie:) Dzisiaj nawet nie ma szans żeby poszedł spać bo wstał o 11.20 hehe i w dodatku moja siostra przyjchała z córą i się bawią:) Aaa i trzymam kciuki za ćwiczenia:) Sama bym spróbowała ale nie wiem czy dam radę :p

reklama
Witam niedzielnie ;)

Milenka zdrowka dla Natalki ;)

Madzialenka ja ciesze sie ze juz mam z glowy zakupy :D

Happy ja pribowalam cwiczyc i udalo sue 4dni pozniej lenia dostalam :D ale te zdhecie co wstawilas hmm moze sprobuje :p

Moja wstaje rowno 6 ani minuty dluzej ;D no ale chodzi spac o 18

hej. Melduje się ze zyje ale jestem padnięta. w robocie takie tyły ze pracujemy codziennie. wczoraj zeszłam z 6-stej nocki i dzisiaj ide na 14.
Młody dobrze jakoś strasznie nie przeżył tego ze mama w pracy i to codziennie. Nie mam po prostu czasu na nic oprócz młodego i pracy. aż się boje co ze sql będzie.

E to moja spioch w miare :p pada kolo 20 a wstaje 8.30/9. Ale to ja nie ma drzemki, bo jak ma to usnie dopiero 21.30/22 a wstaje o 8. Ostatnio padla razem z A. o 18.30 i spala do 8.30. Tyle ze ona nadal przebudza sie w nocy. Ida piatki i tych pobudek jest coraz wiecej. Ona placze przez sen, albo rzuca sie po lozku, albo "mamuciu tulasek" albo "piciuuuuu" i tak w kolko. Jak z noworodkiem prawie.
Koncza dzis ten butik cholerny. Wczoraj poszedl na 17 wrocil dzis o 5 a o 9.30 znow poszedl bo musza dzis skonczyc bo dzis odbior.. taaki wytyrany ze szok. Jak wroci to my wypad z domu zrobimy zeby chociaz chwile w spokoju sie przespal.

PAPITKA Kuba do przedszkola chodzi?

Papitka-początki są najgorsze później wpadniesz w rytm i na pewno uda ci sie wszystko pogodzić.
Paulina-współczuję twojemu A. Ale pewnie wypłata będzie niezła.
No i pojechał siostrzeniec S. Do domu jeden dzień z nim (a właściwie z nim w połączeniu z Dennisem) i czuje się jakbym spędziła 24h sama z 10 dzieci.

To naprawdę wasze dzieci to śpiochy ;) mój syn zasypia ok 22 czasem później i wstaje 6 -7. Mała też zasypia ok 22 albo 21 budzi się kilka razy w nocy i też wstaje 6 -7. W dzień dwie krótkie drzemki. Doceniajcie hehe :-)

MACIEJKA moje zdanie jest takie, ze na co pozwolisz na poczatku potem masz na dlugo ;) ja od poczatku Nike usypialam ok 20 i tak zostalo, moja mama zawsze komentowala to ze potem bede miala problem ze tak wczesnie usypia, a ja sie ciesze bo mam czas wolny dla siebie i A.. jak Nika nie chciala spac o 20 tylko dopiero o 22 to uciela drzemke w dzien. Rozumiem to ze wstaje o 6 bo tego nie ukrocisz ale spanie wieczorne tak :p
HAPPY co z tego ze wyplata bedzie dobra skoro on ledwo zyjacy, a Nika go widzi prawie caly czas jak spi.. ale dzis ostatni dzien, na szczescie.

Paulina rozumiem ale na siłę nie da się położyć jak dziecko nie jest w ogóle śpiące ...
moje dzieci tatę widzą tylko w niedzielę ..

reklama
Paulina-rozumiem ze to nic fajnego
Maciejka-popieram Paulinę w 100% nie wyobrażam sobie zeby moje dziecko nawet 8letnie chodziło spac o 23 (oczywiście piza sporadyvznymi przypadkami) mycie i do łóżka , swiatlo zgaszone , brak telewizji i zasnie, oczywiście zanim sie przyzwyczai to trzeba czasu. Co do małej też jesteś w stanie ją oduczyć pobudek w nocy (ni chyba że budzi się z głodu.

Do góry