reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Mili oj współczuję ...
Paulina latają jeszcze .. u mnie w piwnicy są i w wózkarni też masakra :szok:
Happy a czy to nie czasem jest żel?
magda a nia nie masz w domu czy do niej zawozisz małą?

reklama
Hejka:)

Ja niedawno wróciłam od bratowej bo pilnowałam małej przez 2 godziny, wczoraj byliśmy u siosrki mojej bo miała imieniny, zrobiliśmy jej niespodziankę:)

Co do świąt to ja też jakoś nie czuję że się zbliżają, ale mam tak już od dawna.. jak było się dzieckiem to jakoś inaczej się to przeżywało:) Ale może jak zacznę wszystko szykować, przystrajać choinkę to i nastrój się udzieli :)

paulina u nas ok 16 zaczyna robic się ciemno ale czasami jeszcze o tej porze wybieramy sie na spacer z moja mamą :) co do komarów to może dziwne ale u nas w domu ostatnio tez dwa ubiłam i małego zdążyły pogryzć;/
maciejka wszystkiego naj dla synka:)
milena 100 lat :)
happymum same sukcesy u Was:) Super!

Hej dziewczyny :)
Maciejka ja mam maść
Kolejna noc i pielucha sucha :) dumna jestem :D jak będzie tak do koncs tygodnia to w poniedziałek na nic juz mu pieluchy nie założe:) pilnuje tylko zeby przed spaniem zrobił siku i nalewam mu na noc tylko pół kubka mleka

Dziwne z tymi komarami. Myslalam ze o tej porze roku juz ich nie ma.

HAPPY gratki;-)
MAGDA moze nie czujesz bo bardzo chcialabys byc z rodzina? Ja tam je czuje. Po choinke, ubraniu mieszkania. Jak idzie sie ulica to w kazdym oknie stoi a to gwiazdka a to mikolaj. Tak przyjemnie sie zrobilo i nie chce mi sie stad wyjezdzac.. a za dwa tygodnie o tej porze bedziemy doplywac do portu w Gdansku..

A pochwale sie! Wczoraj mezus wpadl do domu z tym o to cudem ze zdjecia <3 kiedys cos tam mruknelam ze bym se kupila takie a bo Agnes ma i dobre kawy wychodza. Daaawno dawno. A ten skubaniec mi prezent zrobil bo stwierdzil ze juz nie moze patrzec jak sie mecze z tymi rozpuszczalnyni i a to mleka braknie albo kawy ;d do zestawu latte macchiato vanilla <3 zaraz idzieny po rybke do sklepu to se kupie latte creme brule :p

Załączniki

• 1417776433041.jpg
    1417776433041.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 53
paulina a to Ci mężuś prezent sprawił :-)
Co do maści rozgrzewającej dla dziecka, my mamy pulmex baby. Jak wysmaruję małemu plecki i stópki to fajnie wygrzewa i katar szybciej przechodzi

My niedługo na spacer a wieczorem czeka mnie pakowanie prezentów dla dzieciaków:)

Paulina - tez mi sie taki marzy i nowy biały laptop
Magdalena-ja jeszcze nawet prezentu nie mam:( S wieczorem pojedzie, a pakować jie będę tylko schowam do jego skarpety która wisi na kominku.
Dzisiaj zaprowadzalam małego pieszo tak spacerkiem (około 25min) i nie założyłam mu pampersa i nie zesikał się :) normalnie jestem w szoku o_O
Jrski tsk dalej pójdzie to pampersy tylio na długie podróże :)

MMaciejka- niania mieszka of nas 5 min piechota, takze rarytas mamy ze jeszcze wozic jej nie musze nigdzie.
Paulina- tez nas takim myslalam na urodziny ale dostalam od meza Tassimo chyba, nawet nie pamietam hehe. A kawki sa pycha.. tez bym sir napila ;)

A w ogole to ostatnio pisala siostra T ze ich wspolna chrzesnica ma ur 19grudnia I ze pytala jej co chce dostac (konczy 4lata) I ta ze lalke Ktora kosztuje 200zl tylko.. I zrzuta na pol.. na swieta tez cos tam drogiego.. bez Jaj..
Porazka nornalnoe.. najpierw sir zgodzil a pozniej pytal czy sir zgadzam.. jedna ma 3 dzieci a ta druga co ur mala to 2..
I jakby tak kazdenu kupowac to sory..

Ja zaraz ju z wysiadam z autobusu. Podczytam was pozniej ;)

HAPPY mam bialego netbooka, sony vaio, od pol roku lezy nie uzywany w PL bo nie mam kiedy go oddac do czyszczenia.
MAGDA tez patrzylam za tassimo ale tym nie pogardze :p bardzo dobra kawka

U nas zimno :( rybka na obiadek. Juz ciemno blee snieg by spadl chociaz.

Edit
Dziewczyny co myslicie o wychowaniu dzieci wsrod zwierzat? Tzn pies albo kot. Bo my wlasnie zrobilismy rezerwaje wstepna na yoreczka..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejjjo ;*
U nas szaro, buro i ponuro. Do tego złapałam grype i ciagle kicham i smarkam ;/ Lola całe szczescie zdrowa..do przedszkola chodzi, w srode juz mieli mikołajki, zadowolona taka bo poglaskala brode mikołaja. Jutro też mikołaj przyjdzie ale to zostawi w nocy prezent i własnie jeszcze dzis musze do smyka wejsc bo chrzestny julki ( moj brat) dał kase by cos kupic bo 'on sie nie zna' haha bedzie radochy jutro ;)

a my z A. dziś mamy 5 lat , boze staro sie czuje..

Paulina co do zwierzat to ja jestem w 100000% na tak. Julka dostała psa jak miała 8 msc i zakochana w nim do dzis, twierdzi ze to jej najlepszy przyjaciel. bawi sie z nim, a jak jest smutna to sie przytula do niego poprostu. Zreszta sam bardzo lubie tego psa ;)

Happy, fajnie ze udało sie porzucic pampersy ;)

reklama
Do góry