colourofrainbow
Zaciekawiona BB
Podobno opłacalne. Ja wypelniam ankiety
ale to głównie na pkt są te ankiety [emoji14]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz podac wiecej info ? I ile ci wychodzi na miesiac kasyPodobno opłacalne. Ja wypelniam ankietyale to głównie na pkt są te ankiety [emoji14]
Na ankietach jest tak ze trzeba ileś pkt uzbierać zeby kasa wpłynęła. Np na opinie.pl musisz miec 10.000 pkt zeby mogło ci przelać kaseMozesz podac wiecej info ? I ile ci wychodzi na miesiac kasy
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę! Ja mam 24, 25 kończę w lutym. W styczniu moja pierworodna kończy 7, drugi syn skończył 3 w sierpniuHej dawno nie byłam tutaj jużmuszę się was poradzić, a raczej poznać wasze zdanie na jeden temat. Mam 20lat, dwuletniego syna i męża. Mam prace, On też ma prace I mieszkamy z jego rodzicami ale dom jest dość spory . Płacze mi się od wiosny po głowie drugie dziecko. Mój instynkt zaczyna się pobudzac. Chcemy mieć dwoje dzieci z nieduża różnica wieku. A tu już gdybym zaszła teraz było by 3 lata. I pytanie. Z racji tego że jesteśmy młodzi, gdybyście byli na naszym miejscu to zdecydowały byscie się na kolejne dziecko w tak młodym wieku?
dodam że żyjemy na swoim garneczku i rachunki tak samo płacimy przecież oboje pracujemy
. Czy obawialy byscie się reakcji społeczeństwa ?
![]()
Czy są tu przyszłe bądź już mamy młodziutkie.
Wiek od ..... do26.
Czy są tu przyszłe bądź już mamy młodziutkie.
Wiek od ..... do26.