Czesc Wam wszystkim jak Wam mija dzionek ??
U mnie wporzadku narazie wstalismy i bierzemy sie za snaidanie
Snoopy to przynajmniej tyle dobrze ze z Alusia wszystko dobrze

A moj R tesh tak wozek prowadzal dumnie

Tacy sa faceci
Asiowo z tym seksikiem to samo uslyszalam od moejgo ginka:

Ale kazdy podchodzi do tego inaczej

Wiemy przynajmniej ze niezagraza dziecku wogole

Teraz tylko czekac
Ania zywa to gratukuje

Pieniadz to pieniadz
femme fatal widzsz niektorzy faceci rozumieja wszystko dopiero po czasie :/ a wtedy czasami jest juz za pozno ! To Twoja decyzja co zrobisz , masz teraz kogos i jestes szczesliwa

I to sie liczy

! Ale najbardziej mnie dziwi to ze rodzina postawila Cie w takiej sytuacji , tak nie powinno byc to Twoje zycie ( ale ludzie czasami naprawde sie zmieniaja ) Mi zostalo postawione takie ultimatum przez mojego ojca jak sie poklocilam z moim R i do tej pory nie mam z nim kontaktu wogole chociaz mieszka 15 min drogi odemnie :/ Nie zrozum mnie

tylkow wyrazilam swoje zdanie
Polna no nie dziw sie

Mnie to nieraz gorszy wstyd wogole tutaj nie mzoesz dac dziecku klapsa itd :/ Takie maja prawo jakby mnie ktos zobaczyl i zadzwonil na psy to leze i kwicze bez mojego niuniusia:/ pojebani wszyscy tylko w domu jako tako probuje nad nim panowac

Nie mowie tutaj o niewiadomo jakim biciu czy cos :/ ale wychowawczy klaps czasami sie nalezy

chociaz u mnie skutkuje kara

Jak jest niegrzeczny bardzo lub cos przeskrobie ( co tlumacze mu i mowie 100 razy ) to siedzi w pokoju u siebie az nie przyjdzie i nie przeprosi

Napoczatklu bylo trudno bo sie buntowal i wiecej krzyku bylo niz to warte ale teraz zrozumial ze to kara za to ze vcos zrobil zle i idzie normalnie

Albo nie idzie bo sie sam uspokaja jak mu powiem ze bedzie siedzial za kare :
) ALe kazdy wychowuje dzieci po swoejmu