reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl napewno Cię nie wyśmiejemy o tą lokalizację nowego domu bo jak ja sobie coś wymyśle to mi się nie wytłumaczy i ma być po mojemu nawet jeśli chodzi o drobnostkę :tak: kobiety tak maja :-p
A co do siły facetów to oni naprawdę nie zdają sobie sprawy jacy są silni, ja jak z Sz. dokuczamy dobie, łaskoczemy itp. to naspętnego dnia cała w sianiakach jestem :wściekła/y:bo tak mnie mocno łapie i się jeszcze czepia że za delikatna jestem :-D no bo on przecież leciutko mnie łapie a siniaki mi się robią.
Ja miałam przez ostatnie parę miesięcy problemy z zasypianiem bo przestawiłam sobie zegar biologiczny i usypiałam dopiero koło 4-5 rano i nic nie pomagało :-( za to spałam do 13-14 :szok: I dopiero od paru dni zasypiam prawie normalnie ale wprowadziłam stałe elementy na wieczór i pomogło :tak:

Miska ja uwielbiam gorącą kąpiel i prysznic i dosłownie mam czerwoną skórę po tym, wygrzewam się i potem jest mi tak cieplutko jak już wyjdę z wody :-)

polna no niestety nie zostaniesz ciocią w moim przypadku (jak narazie :-D) na dodatek nie cieszyłam się jak się pojawiła @ :confused: starzeje się jak to moje kumpele powiedziały ;-)

oleńka gratuluję przeprowadzki na swoje :tak:

asiowo witamy świeżo upieczoną mamusię :)

reklama
A ja wlasnie uspilam Luske i mam chwile spokoju!! na szczescie goraczki nie ma i bylam z Nia nawet na polq :happy:

Asiowo witaj w domq ;-) rowniez czekam na foteczki i opis calej sytuacji :-)

Mika dzieki :happy: wlasnie jak placilas za kuriera to przychodzily Ci rzeczy na nastepny dzien ?

nocnykoszmar u Ali w szafi polowa rzeczy byla z ciucholandi jak byla mala,kupilam tylko pare bodow i spioszkow nowych a tak to wszystko tesciowa przywozila,no i od mojej siorki !! teraz przewazaja ciuchy z dzieci mojej siostry !! ale wiadomo ze dziecko musi miec cos nowego zeby pokazac sie ludziom :rofl2:

Pokaz brzusio :-p

Kasia sama zobaczysz ze sam sie odezwie do Ciebie jak cos bedzie chcial:nerd: juz taki urok ze bez NAS nie daja rady :laugh2:

polna ja Ci powiem ze nawet dla siebie na ciaze kupowalam na szrocie bo i tak pozniej nic z tego nie zaloze :baffled: a szkoda wydawania pieniedzy bo za to moglam kupic cos dziecku a z reszta Kris tez musi wygladac wiec wolalam jemu cus kupic bo on to ze szrota nie zalozy :laugh2: ale fakt ze dla facetow to ciezko cos fajnego dostac choc kilka razy trafilam hehe i oszukalam gooo mowie tyle pieniedzy dalam teraz polowe oddaj haha a dalam z dyszke za koszulke :laugh2: brzusio pokaze jak chcesz ale chwilka musi mi wkleic bo ja nie umiem hhe :happy: wysylam jej na meila a ona mi robi :-pjeszcze suwaczek musze wkleic z data narodzin :happy:ale to tez mi chwilka zrobi :-p

polna udają, że sobie świetnie radzą BEZ NAS i wytykają, że im tylko przeszkadzamy ale jak przyjdzie co do czego to chcą żeby prowadzić ich za rączkę bo sami nie chcą i łaszą się jak kot :-D faceci są przezabawni :-)

a mój Sz. jednak wczoraj wrócił :) ale do domu jedzie jutro lub w sobotę więc zyskałam parę godzinek jeszcze razem :-) Był u kumpla załagodzić sytuację bo się G. poklócił strasznie z matką :baffled: A poszło o wtorkową imprezę. Matka przjechała do kielc specjalnie, żeby kontrolować synka (21 lat ma) i oskarżyła go i mojego Sz. że po pijaku samochodem się bujają. A naprawdę było tak, że Sz. był jako kierowca i nie wypił ani kropelki a G. i jego kumpel wypili po parę piw nad zalewem i puszki zostały w samochodzie :baffled: No i nie sżło jej przemówić, że nie ma racji. No i wczoraj Sz. pojechał wsjo wytłumaczyć ale matka G. zadzwoniła do swojego byłego męża żeby powiedzieć jak się synalek zachowuje a odebrała chyba jego narzeczona (ślub za 2 tygodnie) i powiedziała matce G. że jest przyszłą żoną i że ślub jest za 2 tygodnie i żeby nie dzwoniła do nich bo sobie tego nie życzy. Matka G. nie wiedziała, że ex ma kobietę a G. specjalnie nie mówił, bo nie chciał żeby się znowu załamała. No i wybuchł sajgon w domu :-( Podobno masakra, matka G. ryczy, G. ryczy widząc mamę w takim stanie, Sz. nie wie co robić i co mowić..ehhh lipa :-(

Ale zamotałam :szok: zrozumiałyście coś?

koszmarku ślepa kiszko od kilku postów masz już suwaczek z narodzinami :p a zaraz sprawdzę pocztę to wkleję :)

Ostatnia edycja:
nocnykoszmar ja jak juz cos kupuje P to na ukrainie-markowe koszulki itp o polowe taniej a nowosci z tego sezonu !!
a co do zdjec nie badz blondynka tylko wchodz na ImageShack® - Image Hosting , wciskaj przegladaj i wybieraj zdjecia z komputera !! potem na dole ustawiasz rozmiar -proponuje 320x240(for websites and email) i klikasz na dole HOST IT ... czekasz az sie zaladuje i jak pojawi sie zdjecie zjezdzasz na sam dol i zaznaczasz k kod Direct link image a potem tylko wklejasz i napoczatq wpisujesz
bez zadnych odstepow !!
Wczesniej czy pozniej i tak musisz sie nauczyc ;-)

chwilami ja tak w kit zrozumialam ;-) ale slabo jestem w temacie nie wiem kto to G :baffled: wiem jednak ze sytuacja faktycznie niezbyt ciekawa ehhh maly problem macie a Twoj maz wogole ma metlik przez taka atmosfere ahhh:confused: // hehe chwilka zauwazylam chwile temu hihi zapomnialam Ci napisac zaraz wysle foto bo jeszcze nie wyslalam

Czesc Wam :) Co slychac ??? U mnie goracaco nie ma czym oddychac doslownie sie topie :(

Polna i co zAla przeszlo jej troche ??

Oliwka ladnie Ci w krotszych wiec nie wahaj sie i idz obciac :p

madzik to sie ciesz ze daja :p a odwdzieczyc sie im jesce napewno bedziesz miala okazje :p:p

Asiowo opowiadaj co i jak ??

nocnykoszmar Chwilami nie jest mezatka :-):laugh2:

Chwilami ja zrozumialam wszystko,nieciekawie tam jest :no:
Korzystaj zchlopa poki jest :-p:rofl2:

Miska witaj :) z Ala lepiej,opuchlizna z raczki prawie znikla a po syropie Jej samopoczucie jest lepsze !! !!

Tylko mnie teraz cos kolano znowu boli !!

Ostatnia edycja:
reklama
Polna no to dobrze ze juz dobrze :D:D heheh A ja chce juz urodzic czuje sie jak slon doslownie :( ledwo sie ruszam dzisiaj :( Macie jakis dobry sposob na wywolanie porodu ??:D:D <lol2>

Do góry